2777
2789
عنوان

دعوا جاری با پدر شوهرم

1408 بازدید | 69 پست

بچه ها پدر شوهرم یه خونه کلنگی داشت که برادر شوهرم گفت خراب کنیم یه خونه تمیز شیک ازش دربیاریم ،پدر شوهرم خونه رو خراب کرد و یه خونه بزرگ ساختن و برادر شوهرم با خانومش و بچش با پدر شوهرم و مادرشوهرش با هم زندگی میکنن،حاریم آدم بدیه همیشه دعوا میگیره فحش میده خلاصه وقتی دعوا میگیره کل شهر صداشو میشنون،خونشون ویلایی هست ،دیروز داد میزد به پدر شوهرم که تا کی میخوای با ما هم خونه باشی هرررری برو برا خودت،و خیلی حرفهای زشت دیگه،پدر شوهرم 85سالشه مادرشوهرم73سال ،امروز پدر شوهرم اومد گفت می‌خوام از خونه بیرونش کنم ولی نمی‌دونم کجا برم دستو پا ندارم،جایی رو بلد نیستم،به نظرتون من باهاش برم پیش وکیل که کارا شو پیش ببره اصلا می‌تونه اونو از خونه بیرون کنه،اخه پدر شوهرم که بنده خدا وقتی خونه رو می‌ساختن خودش نرفته دنبال خرید مصالح این میرفته،البته اونم مقداری پول برای ساخت خونه داده،حالا پدر شوهرم دیگه خسته شده هیچکدوم از بچه هاشو نمیتونن برن خونش چون خانوم از همه بدش میاد،شاید فک کنید من جاریشم بدشو میگم،ولی بخداوندی خدا من هیچکس رو ندیدم که مثل جاریم اینطوری به یک بزرگتر فحش بده شوهرشم فقط نگاه میکنه

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.