2777
2789

[QUOTE=338442111]مگه بده؟[/QUOT

استفاده نکردم ولی هر تاپبکی دیدم همه میان اینا رو میگن 

یه عده واقعا استفاده کردن و رضایت داشت یه عده نه فقط چون معروفه میگن

مثل تاپیک های معرفی کتاب حداق چند نفر میان یه سری کتاب معروف رو نام میبرن در صورتی که واقعا او ن کتاب ها بی منتوا هستن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

سال های سال کلاس رفتم و مدرک گرفتم  از کلاس طب سنتی تا ساخت کرم ها  هرکلاسی از مبتدی تا ...

شما که دوره گذروندی میشه بگی این سرم ویتامین سی واقعا تاثیرگذاره، کلا پوست رو چند بار و با چی بشوریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ معروفه چون

عاره 

دیگه یه مدت یه محصول معروف میشه همه همونو میگن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شما که دوره گذروندی میشه بگی این سرم ویتامین سی واقعا تاثیرگذاره، کلا پوست رو چند بار و با چی بشوریم

من سرم ویتامین سی هم دارم ، اما هیالورونیک چون قوی تره دیگه خیلی روی ویتامین سی مانور نمیدم‌

شوینده هم صابون های بازاری و اینا رو اصلا قبول ندارم ، من که خوندم درباره ش میدونم چیا داخلش هست 

خودم صابون جلبک (بدون گوگرد ) و فیس واش دارم 

صابون برای پوست های چرب ، فیس واش برای خشک و معمولی و کسانی که سنشون پایینه

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
[QUOTE=338442111]مگه بده؟[/QUOT استفاده نکردم ولی هر تاپبکی دیدم همه میان اینا رو میگن  یه عد ...

آخه من چند روز پیش سیمپل رو گرفتم ظاهراً خوبه جوش نمی‌زنم باهاش ولی نتروژینا رو نمیدونم گفتم شاید بده اینجوری گفتید که استفاده نکنم