2777
2789
عنوان

ب بابام خیانت کنم یا خودم؟..

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 39 پست
چقدر از گرانبهاترین ساعات زندگیت رو صرف رابطه باهاش کردی؟ از خودت بپرس اگه نبود مثلا توی درس موفقتر ...

اتفاقا..

از وقتی اومد درسم بهتر شده

روحیاتم بهتره

ادم شادتریم

وقتایی که کنارشم انگار نمیخوام ساعت بگذره و چیزی تموم شه

و حس میکنم پیشش خوشبتختترین ادمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

16 سالته و فکر میکنی عاشقی؟ مطمئنا الان با این حرفم عصبی میشی فک میکنی درکت نمیکنم ولی پنج شیش سال دیگه میخندی به این روزات! دختر تو این سن هممون فک میکردیم روابطی که داریم عشقه و بدون اون نمیتونیم.. برو خداروشکر کن پدر حمایتگری داری که به فکر ایندته و میخواد تورو بالا بالاها ببینه.. خواهرانه بهت میگم فاز نصیحت هم ندارم.. ۲۰ سالگی به بعد وارد رابطه شو، اما الان خیلی زوده و احساساتت واقعی نیس فقط اقتضای سن و سالته.. خیلیا قبل دانشگاه عشق و عاشقی داشتن میان دانشگا تو محیط و جمع قرار میگیرن ادمای جدید میشناسن یادشون میره اصن طرف کی بود😅

اخه من واقعا از این مطمئنم و میدونم ادم دزستیه.. اگه میخواست کاری کنه تاالان هزار باز شرایطش پیش او ...

اگه مطمئنی چرا  گفته میتونیم یه مدت بیخیال شیم دقیقا سرنوشت تو سر من اومد ب پدرت اعتماد کن 

16 سالته و فکر میکنی عاشقی؟ مطمئنا الان با این حرفم عصبی میشی فک میکنی درکت نمیکنم ولی پنج شیش سال د ...

شاید من تصورم اشتباهه ولی من خیلی چیزارو باهاش تجربه کردم..

اونم سن کمی نداره و مطمئنا عقلش میرسه 

خب الان حس میکنم عاشقم،چیکار کنم؟

نمیدونم واقعا اخه واقعا عاشقشم.. ۲۰ سالشه

اونم همینقد دوستت داره؟ ثابت مرده بهت تا حالا؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اگه مطمئنی چرا  گفته میتونیم یه مدت بیخیال شیم دقیقا سرنوشت تو سر من اومد ب پدرت اعتماد کن  ...

گفت هرتصمیمی بگیری قبولت دارم و پات میمونم

اگه یه روزی خواستی ی مدت بیخیالت شیم منو از دست نمیدی و ناراحت نمیشیم

زندگیمو میکنم و صبر میکنم که این روزا بگذره

از رفتار خانواده ات معلومه سنت کمه ،من خودم این شرایط رو داشتم و خداروشکر عقلم آومد سرجاش 

و حماقت محضه پدرتو به یه پسر غریبه بفروشی هیچی مثل خانوادت نمیشه 

مراقب باش ازت سواستفاده نشه پسرا خیلی زرنگ هستن😐

شاید من تصورم اشتباهه ولی من خیلی چیزارو باهاش تجربه کردم.. اونم سن کمی نداره و مطمئنا عقلش میرسه&n ...

اون سن کمی داره!! بیست سالگی برا پسر کمه.. دختر و پسر سنِ بلوغ فکری احساسیشون با هم فرق داره.. ۲۰ سالگی برا پسر یعنی بچس! مطمئن باش بابات خیرو صلاحتو میخواد.. من خودم کسیم که بیخودی حرف خانواده هارو قبول ندارم اما تو این مورد حق میدم به بابات.. چون خودمم تمام حماقت هامو تو همین ۱۵_۱۶ سالگی کردم و همشم با خانوادم درگیر بودم.. فک میکردم عاشقم!! همه ی دوستام هم همینطور.. الان میشینیم برا هم تعریف میکنیم حرص میخوریم میخندیم.. مگه نمیگی برات صبر میکنه؟ تموم کن بشین تمرکزتو پای درست بزار.. و یجوری برنامه زندگیتو بچین که وقت خالی کم داشته باشی که نشینی بهش فکر کنی.. کنکور که قبول شدی رفتی دانشگاه اونوقت به این چیزا فک کن