2777
2789
عنوان

ب بابام خیانت کنم یا خودم؟..

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 39 پست
از رفتار خانواده ات معلومه سنت کمه ،من خودم این شرایط رو داشتم و خداروشکر عقلم آومد سرجاش  و ح ...

میدونم من نمیخوام پدرمو بفروشم ولی اگه بیخیال این پسر شم بیشتز از همه ب خودم خیانت کردم و بین انتخاب خودم و پدرم موندم

اگه میخواست سواستفاده کنه فرصت پیش اومده،اون تاحالا نازک تر از گل بهم نگفته

اون سن کمی داره!! بیست سالگی برا پسر کمه.. دختر و پسر سنِ بلوغ فکری احساسیشون با هم فرق داره.. ۲۰ سا ...

نمیدونم واقعا شاید حرف شما درسته شاید بعدا پشیمون شم

ولی الان اگه بیخیال شم اسیب میبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون حتی از اینم بیشتر دوسم داره.. اره ثابت کرده

حقیقتا من یه دوستی داشتم اونم از کلاس یازدهم با یکی از پسرای فامیلشون باهم دوست شدن باباش فهمید دعوا و اینا بهش گف دیگه باهم قطع ارتباط میکنید و اینا .. اونا ولی هنوز با همن 😅 دانشگاه رفتن با هم یه رشته و کلاس دیگه نمیدونم باباش وقد در جریان رابطشونه الان ولی خب اینطوری هم هس دیگع.. امیدوارم اگه واقعا همو دوسست دارین بهم برسین بابات اگه ببینه پسره خوبه راضی میشه 🌸

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
نمیدونم واقعا شاید حرف شما درسته شاید بعدا پشیمون شم ولی الان اگه بیخیال شم اسیب میبینم

پس عزیزم تو هیچ جوره تصمیم به بیخیالی نداری برا چی میپرسی.. حداقل درستو عالی بخون از این لحاظ پشیمون نشی بعدا

میدونم من نمیخوام پدرمو بفروشم ولی اگه بیخیال این پسر شم بیشتز از همه ب خودم خیانت کردم و بین انتخاب ...

عزیزم مراقب باش میتونه همه‌ی اینا نقشه باشه مگه تو از نیتش خبر داری  

به پدرت اطمینان کن مطمئن شو هیچ  وقت پشیمان نمیشی 

به خودت هم خیانت نکردی به وقتش بهترین و درست ترین عشق رو تجربه خواهی کرد و همه ی این حس ها زود گذره و به این دوران میخندی.

عزیزم مراقب باش میتونه همه‌ی اینا نقشه باشه مگه تو از نیتش خبر داری   به پدرت اطمینان کن مطمئن ...

اخه بعد از یه سال چه نقشه ای.

تاالان هزاران بار موقعیت های بهتر براش پیش اومد دخترای خیلی بهتری جلوی چشم خودم بهش درخواست دادن ولی گیر داده ک فقط منو میخواد

حتی منو با خانوادش هم اشنا کرده

اخه بعد از یه سال چه نقشه ای. تاالان هزاران بار موقعیت های بهتر براش پیش اومد دخترای خیلی بهتری جلو ...

از خدا میخوام هرچی برات خوبه رو رقم بزنه

من فقط به عنوان یه بزرگتر چیزایی که لازم بود رو گفتم