2777
2789
عنوان

اهههعه حالم از موهام بهم میخوره

155 بازدید | 17 پست

دیروز ظهر از حموم اومدم یه عالمه همرو بافتم الان باز کردم موهام صاف حتی دریغ از یک ذره فرییییییی فقط با بابلیس فر میشه اونم بعد ده دقیقه مثل اول میشه باباااا من عاشق موی فرممممم💔💔 خوشبحال مو فرفریا

دنيا انعكاسى  ، از سطح تفكرات خودته .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=338441164]هر کسی هر چیزی نداره رو میخواد.ولی مطمعن باش مو فر با این مو بابلیسی فرق داره. فر یعنی خشک و وز .درب ...[/QUOTE

چبدونم بخدا این موهای فر اینستایی انقد قشنگع آدم دلش میخواد 😐😂😂

دنيا انعكاسى  ، از سطح تفكرات خودته .

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2CvoHqkpuERwf6k5AEoJ_hviFD18uz1uUU2RLuTc7SYI-hA/viewform?usp=sf_link

با سلام، پرسشنامه حاضر مربوط به پایان‌نامه کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی خانواده و با هدف شناسایی عوامل تاثیرگذار در زندگی زوجین است.

زمان تقریبی پرکردن این پرسشنامه ۱۵ دقیقه است؛ اگر متاهل هستید و با همسر خود زندگی می‌کنید می‌توانید با پاسخ به سوالات این پرسشنامه، مارا در این پژوهش یاری فرمایید.

کلیه اطلاعات و پاسخ‌های شما نزد محقق،محرمانه باقی خواهد ماند و شما به صورت کاملا ناشناس در این پژوهش شرکت خواهید کرد.

با سپاس و احترام