حالم خیلی خیلی بده وسواس فکریه خیانت دارم هرکاری میکنم از ذهنم نمیره هیچیه هیچی تاحالا از شوهرم ندیدم ولی دست خودم نیس مثل دیوونه ها شدم همش فکر میکنم داره بهم خیانت میکنه پیش روانشناسم رفتم ولی تاثیر نداشته زندگیمو داره خراب میکنه این وسواس فکری شاید احمقانه باشه ولی بعضی وقتا به سرم میزنه خودم بهش خیانت کنم که اگه یه زمانی بهم خیانت کرد ضربه بدی نخورم لطفاً مسخرم نکنید چیزی نگید که حالم بدتر شه فقط بگید تاحالا کسی شرایط منو داشته یعنی میشه یه روز حالم خوب شه؟ باید چیکارکنم ؟واقعا دارم خستش میکنم انقد همش تحت نظر دارمشو بیس چهارساعته همه چیو باهام هماهنگ میکنه ولی بخدا دست خودم نیس نمیتونم راجب فکرهام بامادرمم حرف بزنم میدونم اونم منو مقصر میدونه حتی الان یه هفتس که فهمیدم حاملم ولی به هیچکس نگفتم حتی شوهرم خبرنداره نمیدونم چیکارکنم لطفاً واسم دعاکنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم به این بیماری دچارم😭😭بچم بدنیا اومد بدتر شده مثلا فک میکنم از شوهرم جدا میشم بچم زیر دست نامادری بزرگ میشه...بعد حالم بد میشه یا مثلا فک میکنم بعد من رفته خواستگاری یه دختر بهتر از من ،از من بد گفته...
وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)... ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!