2777
2789
عنوان

وسواس خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 62 پست
ممنون گلم ایشالا توام هرچی از خدا میخوای بهت بده

💙🩵

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
دیشب انقد روی مغزش بودم اخرش برگشت بهم گفت داری حالمو بهم میزنی بااین کارات انقد نشستم تو اتاق گریه ...

شوهرت معلومه مرد خوبیه قدرشو بدون

توهم کارت ازرو دوست داشتنه دست خودت نیست.

اما سعی کن احساساتتو کنترل کنی کار دست خودت نده خدای نکرده مریض میشی اونوقت بیادرستش کن.

اگرم بخواد خیانتی صورت بگیره دست تو نیست که و آخر دنیا نیست

خود من صدبار مچ شوهرمو گرفتم چیشد؟؟؟

تهش فهمیدم زور الکی نزنم

مردی که متعهد باشه به این چیزا نیست.

شماهم شوهرت اگه خوبه و کاری نکرده بهتره بهش گیر ندی وگرنه از چیزی که میترسی سرت میاد 

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اعتماد به نفس کتابی خوندی؟  میشه معرفی کنی اگه آره

نه کتابی نخوندم گلم

همش پای آینه به خودم میگم من واقعا خیلی زیبا و کلا خصوصیات خوب خودمو مدام تکرار میکنه و واقعا هم تاثیر گذاشته 

آدم نباید خودشو دست کم بگیره

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸