2777
2789
عنوان

وسواس خیانت

454 بازدید | 62 پست

حالم خیلی خیلی بده وسواس فکریه خیانت دارم هرکاری میکنم از ذهنم نمیره هیچیه هیچی تاحالا از شوهرم ندیدم ولی دست خودم نیس مثل دیوونه ها شدم همش فکر میکنم داره بهم خیانت میکنه پیش روانشناسم رفتم ولی تاثیر نداشته زندگیمو داره خراب میکنه این وسواس فکری شاید احمقانه باشه ولی بعضی وقتا به سرم میزنه خودم بهش خیانت کنم که اگه یه زمانی بهم خیانت کرد ضربه بدی نخورم لطفاً مسخرم نکنید چیزی نگید که حالم بدتر شه فقط بگید تاحالا کسی شرایط منو داشته یعنی میشه یه روز حالم خوب شه؟ باید چیکارکنم ؟واقعا دارم خستش میکنم انقد همش تحت نظر دارمشو بیس چهارساعته همه چیو باهام هماهنگ میکنه ولی بخدا دست خودم نیس نمیتونم راجب فکرهام بامادرمم حرف بزنم میدونم اونم منو مقصر می‌دونه حتی الان یه هفتس که فهمیدم حاملم ولی به هیچکس نگفتم حتی شوهرم خبرنداره نمیدونم چیکارکنم لطفاً واسم دعاکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم مثل تو بودم با این تفاوت که من صدبار از شوهرم دیدم

راهش بالا بردن اعتماد بنفس خودته برا من که داره جواب میده خداروشکر

هرروز برتری های خودتو نسبت به شوهرت مرور کن

مثلابگو دیگه زن به خوشگلی و خانمی و وفاداری من گیرش نمیاد بگو شوهرم به من وابسته است امکان نداره منو ول کنه

بجای تخریب خودت و فکر خیانت به خودت برس و اصلا پیش شوهرت بروز نده که روش حساسی متاسفانه همین کارت زندگیتو خراب میکنه

خودتو مشغول کن و مدام از خودت تو ذهنت تعریف کن که باورت شه یه ملکه ای و شوهرت به زن دیگه ای حتی نگاهم نمیکنه

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

عجب

تا خودتون نخواین هیچ احدی نمیتونه کمکتون کنه

حتی روان شناسان 

میخواین زودتر خوب شین به این فکر کنین که ته این راهی که میرین تهش نابودی زندگیتونه.

کافیه که از کوچیکترین قدمها شروع کنین

مثلا هروقت خواستین بپرسین که همسرتون کجا میره، نپرسین

هرکاری قابل عادت شدنه، حتی بی خیالی

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
عزیزم منم مثل تو بودم با این تفاوت که من صدبار از شوهرم دیدم راهش بالا بردن اعتماد بنفس خودته برا م ...

واسه من آخه فقط بخاطر اعتماد به نفس پایین نیس از پیش از حد دوست داشتنشه واقعا دارم دیوونه میشم هرروزدارم دعاو التماس میکنم به خدا هزارجور نذر کردم ک فقط حالم خوب شه

خب عزیزم بخوای شوهرتو مدام چک کنی و کنترلش کنی بدتر خسته میشه و مستعد خیانت میشه.برو دنبال دوا درمون ...

دوا درمونم نمیتونم دیگه بکنم حامله ام فک نکنم بتونم قرص مصرف کنم

واسه من آخه فقط بخاطر اعتماد به نفس پایین نیس از پیش از حد دوست داشتنشه واقعا دارم دیوونه میشم هرروز ...

منم شوهرمو دوست دارم اونم دیوانه وار

وقتی روش حساس بودم بیشتر میرفت سمت اینکارا اما الان که کمتر بهش گیر میدم واقعا بهتر شده

عزیزم مردا از زن آویزون خوششون نمیاد خصلتشونه 

به خودت بیا تا دیر نشده بزار شوهرت فکر کنه اگه خیانت کنه از دستت میده

مغرور باش و به این افکار مزاحم بها نده

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
واقعا خیلی سخته داره زندگیمو نابود میکنه

میدونم

اما باید بجنبین

هرچه زودتر، بهتر

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
دوا درمونم نمیتونم دیگه بکنم حامله ام فک نکنم بتونم قرص مصرف کنم

عزیزم  تایپیک های خیانت  رو نخون چیزهایی که باعث میشه بیشتر به خیانت فکر کنی کنی فاصله بگیر  گوشی همسرتم چک نکن  خودتو سرگرم کن  زیادی حساس باشی بدتره شوهرت ازت فاصله میگیره قرآن زیاد بخون بهت آرامش میده 

تو اَبَدو یِک‌ روزِ مَنی...❤

منم شوهرمو دوست دارم اونم دیوانه وار وقتی روش حساس بودم بیشتر میرفت سمت اینکارا اما الان که کمتر به ...

دیشب انقد روی مغزش بودم اخرش برگشت بهم گفت داری حالمو بهم میزنی بااین کارات انقد نشستم تو اتاق گریه کردم آخرش بازم خودش بیچاره اومد معذرت خواهی کرد کلی باهام حرف زد ک آروم شم ولی چ فایده من دیوونه ام خوب بشوام نیسم