2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 40 پست
خوب. این. نظر. شما هست. که. حالت به هم میخوره از گوشواره ولی. خیلی. ها. شاید. دوست. داشته. باشن و بل ...

دوست عزیز خودت میگی گوشواره زیباییه و ختنه بهداشت 

اینا خیلی باهم متفاوتن بعدم ختنه با علم ثابت شده گوشواره چی ؟مبدا علمی داره؟

گنده های پزشکی و دارویی دنیا یهودی هستن همشون ختنه میکنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که میگید فرق داره ، ختنه دست شما نیست تاثیر فرهنگیه جامعست و بعضا علمی  اما سوراخ کر ...

اتفاقا. ختنه. هم. سلیقه ای. هست. شما. می تونی. انجام. ندی. مشکلی. هم پیش. نمیاید. اگه. ازنظر. دینی. بگی. پس. تو. دین. هم. داریم. به. این. نکنه. اشاره. شده. که. سوزاخ. کردن. گوش. چه. پسر. چه. دختر.  انجام. بدن روایت. داریم. بخوننید 

نه. من. نیامدم. جبهه. بگیرم. برام. هم. مهم. نیست. همه. مخالف. باشن. یا. موافق. فقط. این. نظر. سنجی. ...

ولی اینجورکه متوجه شدم نظدسنجی کلن بیهوده ست چون شمانظرات دیگران براتون مهم نیست وظاهرن مرغتون یه پاداره وفقط نظرخودتون مهمه 

دوست عزیز خودت میگی گوشواره زیباییه و ختنه بهداشت  اینا خیلی باهم متفاوتن بعدم ختنه با علم ثاب ...

یعنی. امار. داری. کل. دنیا. ختنه. انحام. میدن مندنگفتم. بهداشتی. اصلا. بحث. من. ختنه. نیست. ولی. یکی. گفتن. بچه.  بزرگ. بشه. میگه. چرا. این. کار. کردی. من میگم. چرا. برای. سوراخ. کردن. گوش.بچه. بگه. ولی. برای. ختنه.  نمیگه.   وگرنه. الان. خیلی. کشورها. دنیا.  عمل. ختنه. انجام. ندادن. مشکلی هم. ندارن. پس. میشه. گفت. سلیقه. یا. دینی. 

دوست عزیز خودت میگی گوشواره زیباییه و ختنه بهداشت  اینا خیلی باهم متفاوتن بعدم ختنه با علم ثاب ...

عزیزم خودتوخسته نکن ایشون به نظرات دیگران اهمیت نمیدن فقط اومدن ازکارخودشون دفاع کنن 

ولی اینجورکه متوجه شدم نظدسنجی کلن بیهوده ست چون شمانظرات دیگران براتون مهم نیست وظاهرن مرغتون یه پا ...

نه. من. حتما. برام. مهمه به. شرطی. که. فقط. نظر. بدید. و علت. مخالف. بودن. و موافق. و. جبهه. نگیرید. و سعی. کنید. نظرات. خودتون. بگیذ. درست. اصلا. قضاوت. مطرح. نیشت. فقط.  دادن. نظر.  همین. هر نظر.  هم. برام. فابل. احترام. هست.  کسی. دوست. نداره. نظر. بده. شرکت. نمیکنه فقط. احترام. باشه. و بدون. ناراحتی. چون. مخاف نظر. کسی. دادن. دلیلی. برای. بی اخترامی. نیست. و بحث. هم. نداریم 

عزیزم خودتوخسته نکن ایشون به نظرات دیگران اهمیت نمیدن فقط اومدن ازکارخودشون دفاع کنن 

خوب. شما. نظر. اگه. میدونی. این. طور ه. شرکت. نکنید. اجباری. که. نیست 

یعنی. امار. داری. کل. دنیا. ختنه. انحام. میدن مندنگفتم. بهداشتی. اصلا. بحث. من. ختنه. نیست. ولی. یکی ...

فرقش اینجاست بچت گفت چرا ختنه کردی میگی برا این مسئله علمی  و این مسئله بردم ختنت کردم بردم واکسن زدم بردم فلان کردم 

ولی برا گوشواره باید بگی پسرم دلم خواست یه سوراخ تو گوشت باشه !!!

بدون هیچ دلیل اضافه ای فقط دلم خواست ...

این بار منفی داره !

میگم الانه گوشواره اهنربایی و گیره ای هست حتی برا پرسینگ هم گیره ای میزنن خیلیا ...چه کاریه بچه رو مجبور به تحمل درد کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اتفاقا. ختنه. هم. سلیقه ای. هست. شما. می تونی. انجام. ندی. مشکلی. هم پیش. نمیاید. اگه. ازنظر. دینی. ...

ختنه سلیقه ای نیست مثلا پزشک ما بهمون پیشنهاد کرد چون تو ایران زندگی میکنید و اکثرا ختنه میکنن وجز فرهنگ‌جامعه هست بهتره ختنه کنید ، یعنی برای ختنه تحت فشار اجتماعی و فرهنگی هستیم ، اما در مورد سوراخ گوش صدق نمیکنه

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏