2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 40 پست

توروخداپسراتونو دختر،  دختراتونو پسرنکنید خواهش میکنم بخدامیبینم حالم بدمیشه دختر لباس وشلوارپسرونه میپوشه وکلاه میذاره پسرگوشواره میندازه وابروبرمیداره وموهاشوبلندمیکنه ومیبنده وناخن بلندمیکنه همین شماهاجنسیت بچه هاتونوازبچگی عوض میکنیدکه بزرگ میشن اختلال شخصیت پیدامیکنن ونمیدونن چجوری تیپ بزنن وچجوری رفتارکنن

چیه تعجب نداره بله روان شناسان میگن این. حور. زیور الات.  جنسیت نداره پس جای تعجب نیست کل کشوره ...

چرا اگر اینقدر برات یه چیز عادیه هی سعی میکنی برا همه توضیح بدی 

اگر میخوای به همه بعدانم توضیح بدی اینکارو نکن ...

من حتی بچم دخترم بشه صبر میکنم بزرگ شد به خواست خودش بره سوراخ کنه چون یه چیز تزیینی هستش و تفاوتی در داشتن یا نداشتنش نداره 

چه برسه برا یه پسر ....اونم تو جامعه ایرانی ...!!

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پسره شاید بعد اینکه بزرگ شد بهتون اعتراض کنه چرا اینکارو کردین 

نه مطمن باش. اعتراض. نمیکنن. این. روش. واقعا. غلط. هست. این. تفکر. چرا. اگه. این. طوره پس ختنه. هم نکنن بگن. شاید. اعتراض. کرد. موهایش. کوناه. نکنند. و. الی. کلی. کار. دیکه. نمیشه. نوزاد. تا. نوزاده امانت. دار. پدر ومادر. و برای. حفظ. سلامتی. اش. باید. مراقبت. کنند. تو. دوران. نورادی.  هرار. اتفاق. ناخواسته. هست. خوب. اگه. مواطب. نبودی. اون. اتفاق. شد. بچه. بززگ. بشه. برای. اون. نقض. بازخواست. نمیکنن. پدرو مادرش. که. چرا. مواظبم. نبودید به. هر حال. زیبایی. یه. غریزه. در انسان ها. هست. 

مرسی از نظرت ولی میدونستی. گذشته تاریخ بخونی. گوشواره فقط. توسط. مردان استفاده میشده  نه خانم ه ...

منم گفتم برای من مسخرس شما ممکنه دوست داشته باشی انجام میدی کسی هم چیزی به شما نمیگه نظر من رو خواستی گفتم از نظرم مسخرس دوست عزیز 

و تاسف داره که نظر بپرسین و به نظرات مخالف عقایدتون تاسف بخورین 

چرا اگر اینقدر برات یه چیز عادیه هی سعی میکنی برا همه توضیح بدی  اگر میخوای به همه بعدانم توضی ...

دقیقا به منم هی گفتن برای دخترتوسوراخ کن دلم نیومدباخودم گفتم هرموقع دلش خواست خودش سوراخ میکنه خودمم موقع نامزدیم سوراخ کردم اونم به اجبار وگرنه سوراخ نمیکردم

نه مطمن باش. اعتراض. نمیکنن. این. روش. واقعا. غلط. هست. این. تفکر. چرا. اگه. این. طوره پس ختنه. هم ن ...

الان گوشواره های گیره ای و اهنربایی هست بعدم تو گوش با مو یا ختنه مقایسه میکنی ،ختنه رو نصف دنیا برای بهداشت انجام میدن کلی مقاله علمی براش هست با گوشواره فرق داره 

اگر برات مهمه خواسته بچت چیه باید به خودش واگذار کنی اونم وقتی به سن ۱۸ رسید و عقلش بد و خوب تشخیص داد نه حتی کودکی و نه حتی نوجوانی که وقت فوران هورمونه 

اگر برای بچت ارزش و انتخاب قائلی برای نداشتنشم قائل باید باشی 

ممکنه بچت یکی باشه مثل من 

من حالم از گوشواره بهم میخوره با اونکه دخترم چه برسه به بقیه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چرا اگر اینقدر برات یه چیز عادیه هی سعی میکنی برا همه توضیح بدی  اگر میخوای به همه بعدانم توضی ...

خوب بله. شاید. سلیقه. شما. این. طور. باشه. و قابل. احترام. هم هست. هرکس. اختیار و تابع علاقه های. خودش. هست و برای. همه. هم قابل. احترام چه. انجام. بدن چه. انجام ندن اگه. کسی. برای. پسرش. انجام. داد. دلیلی. بر استهزا و یا شماتت اون. نیست. و باید. به. نظر. و سلیقه. اون. هم. احترام. گذاشت 

الان گوشواره های گیره ای و اهنربایی هست بعدم تو گوش با مو یا ختنه مقایسه میکنی ،ختنه رو نصف دنیا برا ...

خوب. این. نظر. شما هست. که. حالت به هم میخوره از گوشواره ولی. خیلی. ها. شاید. دوست. داشته. باشن و بله. چطور. برای. ختنه. بهداشت. میگی. اتفاقا. اروپا و. کشورهای. دیگه. اصلا. عمل. ختنه. انجام. نمیدن. ربطی. به. بهداشت. نداره. 

فکرمیکنم بخاطرسوراخ کردن گوش پسرت تردیدداری ودودل شدی اومدی نظراتوببینی خوبه یابد الان که فهمیدی همه نظرات بده ناراحت شدی وجبهه گرفتی چون متوجه شدی کارت اشتباه بوده ولی نمیخوای قبول کنی

الان گوشواره های گیره ای و اهنربایی هست بعدم تو گوش با مو یا ختنه مقایسه میکنی ،ختنه رو نصف دنیا برا ...

تاپیکاشوببین سال ۱۴۰۰گوش پسرشوسوراخ کرده نمیدونم چراالان داره سوال میکنه سوراخ کنم یانه

خوب بله. شاید. سلیقه. شما. این. طور. باشه. و قابل. احترام. هم هست. هرکس. اختیار و تابع علاقه های. خو ...

تو خودت داری حرف خودتو نقض میکنی 

بچه تو بدن خودشو داره یه شخص جدا از شماست تو حق انتخاب لباسش بعد از یه سنی رم حتی نداری چه برسه به اینکه فک کنی میتونی برا بدن بچت تصمیم بگیری 

مو رو با سوراخ گوش مقایسه نکن مو هرروز در حال رشده و ختنه در سراسر دنیا با مقاله علمی ثابت شده بهترین دکترا تو دنیا یهودی هستن همشون انجام میدن برا بچشون 

ولی سوراخ گوش حتی خودتونم قید کردی که زیباییه ،زیبایی اجباری نیست منو شمام حق نداریم مجبور کنیم و تغییری بدیم به بدنش 

روانشناسا میگن حتی شما به صرف داشتن علاقه به موسیقی حق ندارین بچتونو مدام بفرستین کلاس موسیقی که اونم خوشش بیاد چه برسه به یه تفییر تو بدنش 

نه مطمن باش. اعتراض. نمیکنن. این. روش. واقعا. غلط. هست. این. تفکر. چرا. اگه. این. طوره پس ختنه. هم ن ...

اینا که میگید فرق داره ، ختنه دست شما نیست تاثیر فرهنگیه جامعست و بعضا علمی 

اما سوراخ کردن گوش پس چیز روتینی در جامعه نیست 

اتفاق هم اسمش روشه اتفاق

ولی سوراخ کردن گوش سلیقه ای هست

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

فکرمیکنم بخاطرسوراخ کردن گوش پسرت تردیدداری ودودل شدی اومدی نظراتوببینی خوبه یابد الان که فهمیدی همه ...

نه. من. نیامدم. جبهه. بگیرم. برام. هم. مهم. نیست. همه. مخالف. باشن. یا. موافق. فقط. این. نظر. سنجی. هست. نه. چالش. و نه. بحث. یه. کلمه. مخالف. یا. موافق. با. دلایل. دیگه. بخث. ندارم. با. هیچ. کس. در. فضای. مناسب. تبادل. نظر. هست. نه. جنگ. و نه. انتخابی. هست. خواهر