2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش

257 بازدید | 40 پست

سلام نظرتون درمورد سوراخ کردن گوش. بچه. پسر. بگید سن مناسب برای. این کار. چند. ساله هست که. خوب. باشه 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
سن ۱ماهگی الی یک سال
2
40%
۱سال الی ۵
0
0%
۵سال الی ۱۲
0
0%
۱۲به بالا
3
60%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار بزرگ شد

قدیما گوش پسرا رو هم برای نذر اینا سوراخ میکردن

امام حسین و امام حسن هم گوششون سوراخ بوده

ولی الان مرسوم نیست

همسر من یه دونه از گوشیشون رو چند سال قبل سوراخ کردن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کلا مخالفم بچگی که هیچی حالا خودش بزرگ شه دوست داشته باشه یه چیزی که اونم به نظرم مسخرس بازم

مرسی از نظرت ولی میدونستی. گذشته تاریخ بخونی. گوشواره فقط. توسط. مردان استفاده میشده  نه خانم ها. بعدها. به. دلایلی. به. این. سمت. رفت. و شد. زیور. زنان. پس جای تعجب نداره حالا. یکی. دوست نداره یکی. داره  خوب. نظرات هرکی. برایش. قابل. احترام ولی. از این. که. تعجب. برانگیز. و یا. مسخره کنند. واقعا. تاسف داره

چیه تعجب نداره بله روان شناسان میگن این. حور. زیور الات.  جنسیت نداره پس جای تعجب نیست کل کشوره ...

کل دنیارو ول کن

بچت تو جامعه ایران قراره بررگ بشه و زندگی کنه پس با هنجارهای جامعه خودش بزرگش کن

تو همون کل دنیا هم گوش از بچگی سوراخ نمیکنن هرکس تمایل داشته باشه خودش میره سوراخ میکنه