2777
2789
عنوان

مزایا و معایب همسر تک فرزند چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 38 پست
توی فرهنگ ایران از بس خانم ها درگیر این دو موجود هستن نداشتنشون براشون بیشتر منفعته 

😂👌

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

مزایا: توجه و حمایت بیشتر و ارث بیشتر و  نبود خواهر شوه و برادر شوهر و جاری... معایب: فرزند با ...

کامل و درست👌

معایبش بیشتر از مزایاش شد طبق نظر شما و کاربرای دیگه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل جدید که اکثرا تک فرزندن یا تک دختر و پسر 

اما همسنای ما ک تک فرزندن مشکل سازه کنار اومدن باهاشون و وایستگیشون به خانواده 

چون با همچنین موردی ی مدت نامزد بودم بشدت آدم وابسته و مامانی در کل مادر تصمیم گیرنده بود اینجور پسرا استقلال مالی و شخصی ندارند البته در مورد همه صدق نمیکنه 

ولی باید دید شنید و دقت کرد بعد بله داد

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻
اینا صد درصد نیستا بازم بستگی به طرف مقابل داره.

بله اینم هست

نسل جدید که اکثرا تک فرزندن یا تک دختر و پسر  اما همسنای ما ک تک فرزندن مشکل سازه کنار اومدن ب ...

بله کاملا درسته👌

وای مسئولیتت خیلی سنگینه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هنوز خبری نیست عزیزم😅

یه خواستگار بود که رد شد ولی ذهن من رو درگیر کرد😂

دوست خودم تک فرزند بود

اصلااا حالیش نبود هیچی

درک نمیکرد

بلد نبود با احساس خواهربرادری کنار بیاد

داشت سکته میکرد که چرا خواهرشوهرم از شوهرم پرسیده داداش موهام قشنگه

داشت سکته میکرد که چرا مادرشوهرم زنگ زده که حالم بده آخه جمعه‌ی ما خراب شد

احساس میکنن همسرشون مث بقیه لوازم شخصی شون فقطط مال ایناس

خیلی بده تک فرزندی

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.