2777
2789
عنوان

مزایا و معایب همسر تک فرزند چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 38 پست
همه ی ارث به اون میرسه 😅

به ارث و میراثش فکر نکرده بودم راستش😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به نوع تربیت داره ولی معمولا والدین تک فرزند خیلی روی بچه اشون حساسن

دقیقا

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

مزایا ، نداشتن خواهر شوهر و جاری

معایب ، یکی از والدین بمیره احتمال اینکه از تنهایی بیاد با پسرش زندگی کنه زیاده. تمام مسئولیتها به گردن همین یه بچه می افته 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
برا من ک تک فرزند نیست ولی طبیعتا وابستگی زیاد انتظار زیاد  احتمالا حمایت زیاد خانواده هم هست

درسته👌

خواهر شوهر نداری جاری نداری 😂

دوست دارم داشته باشم😂😐

مزایا ، نداشتن خواهر شوهر و جاری معایب ، یکی از والدین بمیره احتمال اینکه از تنهایی بیاد با پسرش زن ...

درسته

ولی من فکر میکنم نداشتن جاری و خواهر شوهر جزء معایبه بخاطر همین مورد دوم که گفتین و اینکه بچه در آینده نه عمه داره نه عمو

شوهره من تک فرزنده خونه زندگیشوول کرده رفته خونه ی باباش به خاطرکارکردن چون اونجامیخوره میخوابه بهشم ...

چه بد متأسفم عزیزم

درسته ولی من فکر میکنم نداشتن جاری و خواهر شوهر جزء معایبه بخاطر همین مورد دوم که گفتین و اینکه بچه ...

توی فرهنگ ایران از بس خانم ها درگیر این دو موجود هستن نداشتنشون براشون بیشتر منفعته 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
مزایا:خواهر شوهر و جاری نداری که رو مخ باشن معایب:اکثرا لوس و نازک نارجین

ولی خواهر شوهر و جاری که خوبه

امور مربوط به مادرشوهر و خواهرشوهر بین بچه ها تقسیم بشه بهتره تا اینکه بیفته رو گردن یکی

مزایا: توجه و حمایت بیشتر و ارث بیشتر و  نبود خواهر شوه و برادر شوهر و جاری...

معایب: فرزند باید جای چند فرزند رو برای پدر و مادرش پر کنه ، وابستگی زیاد، حساسیت والدین نسبت به فرزند بیشتر هست، درگیری بیشتر فرزند با مشکلات و درخواست های والدین، به حای خواهر شوهر و جاری بقیه فامیل جای اونها رو در ایجاد مشکل پر میکنن، نبود حمایت عاطفی یا همکاری از طرف خواهر و برادر های همسر، همسر همیشه مرکز توجه بوده و در ازدواج هم همیشه همین توقع رو از همسرش داره . توقع بیشتر والدین از عروس یا داماد برای مراسم عروسی یا جهیزیه یا...