2777
2789

به بچه یا بچه هاتون زندگی ایده آل دادید؟ از آیندشون خاطر جمعید؟

تعداد رای : 24
نظرسنجی
بله
8
33%
خیر
2
8%
یه دونه باشه براش همه چیز محیا کنم
7
29%
😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨
7
29%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله 

از همه نظر مراقبش هستم

کلا پیش باباشه 😃😃😃😃

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

فرزند ندارم 

و با همسرم تصمیم گرفتیم فرزندی نداشته باشیم 

همه چیز بحث مالی نیست 

واقعا فرزند آوری یعنی تربیت یک انسان و اثری که بر یک نسل خواهی گذاشت 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

اينده رو هيچ كس خبر نداره 

زندگي ايده ال هم با توجه به سطح زندگي هر كس متفاوته 

اما براي پيشرفتش كلاس ميفرستم 

از لحاظ ماليم تا حدودي به وقتش اگه خدا بخاد كمكش ميكنيم 

سعيم بر اينه ماهي گيري بهش ياد بدم 

فعلا در استانه ٥سالگيه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ی دونس ...هر چی داریم برا اونه دیگه 

ایشالله ۱۸ سالش ک بشه (فعلن۱۴)قرار کنار درسش باباش مغازه بزنه واسش زودتر بیوفته تو بازار کار ...ماشینم میخواد بگیره واسش...دوس دارم انقدر سر گرم کار بشه وقتی نمونه بخواد ول بگرده

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

جواب من داخل گزینه هات نبود 

تا می تونم دارم براش تهیه میکنم البته طبق شرایط و خواسته هاش و چیزی که براش مناسبه مثلا من برا پسر ۱۴ ساله ام موبایل و موتور نگرفتم چون لازم نداشت امسال به امید خدا موبایل میگیرم و ۱۶ سالگی موتور ولی کلاس های ورزشی،نقاشی،خطاطی وبهترین مدرسه ی شهرمون  ثبت نامش کردم واز لحاظ خورد و خوراک هم تامین هست،از لحاظ دوست بودن هم که خیلی با هم راحتیم 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2CvoHqkpuERwf6k5AEoJ_hviFD18uz1uUU2RLuTc7SYI-hA/viewform?usp=sf_link

با سلام، پرسشنامه حاضر مربوط به پایان‌نامه کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی خانواده و با هدف شناسایی عوامل تاثیرگذار در زندگی زوجین است.

زمان تقریبی پرکردن این پرسشنامه ۱۵ دقیقه است؛ اگر متاهل هستید و با همسر خود زندگی می‌کنید می‌توانید با پاسخ به سوالات این پرسشنامه، مارا در این پژوهش یاری فرمایید.

کلیه اطلاعات و پاسخ‌های شما نزد محقق،محرمانه باقی خواهد ماند و شما به صورت کاملا ناشناس در این پژوهش شرکت خواهید کرد.

با سپاس و احترام