2777
2789

سلام خانومای گل عزیزان تو آشناها یا خودتون همچین تجربه ای داشتین؟ تمان لثه هاش،به قدری متورم شده خیلی وقته هرکی میبینه میگه داره درمیاد اما در نمیاد تازه دیروز متوجه شدم آسیاب دراومده چند وقت پیش هم اولیش دندون نیش ،هر دو هم از فک بالا الان نزدیک ۱۸ ماهشه

دختر منم با تاخیر اولین دندونش و در آورد حدود ۱۱ ماهگی،علتش کمبود ویتامین دیدبود،که  دیگه از زمانی که هر روز به مدت یک ماه هر روز قطره ویتامین دی ۱۰۰۰ گرفتم شروع به درامودن کردن،البته در کنارش اگه پستونک میخوره چون کمتر از لثه هاش استفاده میکنه دیر تر لثه ها نازک میشن،بهش اسباب بازی یا دندونی هویج بگیر و بازی کن تا گاز بگیره تا سریعتر بیان

دختر منم با تاخیر اولین دندونش و در آورد حدود ۱۱ ماهگی،علتش کمبود ویتامین دیدبود،که  دیگه از زم ...

دیر در آوردن چیز عجیبی نیست من چکاپ بردم دکتر گفته بود تیروئید و د۳ باید چک بشه مشکلی نبود ،اما دندون نیش رو اول درآورد حالا هم آسیاب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.