2777
2789
عنوان

خدایا ببین با کیا طرفیم😐😐😐😐

366 بازدید | 27 پست

همین یک ساعت پیش حدودا یکی تاپیک زده بود برای بچش کتاب معرفی کنن

منم اینکارو کردم

یهو یه نامحترم اومده برای من الف و ب میکنه

هدفم از زدن این تاپیک فقط و فقط اینه که همچین افرادی رو بشناسین و دهن به دهن نشید باهاشون

فقط نگاه کنید چی گفته

یه دختر خوب😂😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم هایی که مطالعه کم دارند و نمیتونن در خصوص اون موضوع گفت و گو استدلال مطرح کنند شروع می‌کنند به ت ...

واقعا شما قضاوت کن

ببین چی گفته فقط

این افراد باید جاشون اینجا باشه؟

مریض خونست اینجا؟

یه دختر خوب😂😍
واقعا شما قضاوت کن ببین چی گفته فقط این افراد باید جاشون اینجا باشه؟ مریض خونست اینجا؟

همه جا هستن 

ربطی هم تحصیلات و...نداره 

من یادمه با یه دانشجوی پزشکی سر سر حقوق ملی و سیاست صحبت میکردیم این بنده خدا چون نمیدونم آناتومی و شیمی خونده بود فکر میکرد حتما علامه هستش و مباحث اقتصادی و سیاسی رو میفهمه در حالی که حتی ابتدایی ترین مفاهیم رو هم بلد نبود خلاصه بعد چند دقیقه که متوجه شد چیزی بلد نیست و صرفا داره خودشو سبک میکنه با این کارا مثل ایشون شروع کرد توهین و تمسخر و.....

اینم یه راه کاره دیگه طرف برای اینکه بی سوادی خودشو تو اون حوزه پنهان کنه سعی میکنه با تمسخر و توهین فرار رو به جلو بکنه 

همه جا هستن  ربطی هم تحصیلات و...نداره  من یادمه با یه دانشجوی پزشکی سر سر حقوق ملی و سی ...

ببینید من اصلا هیچی

میگه صمد بهرنگی نویسنده بدیه

تفکر کمونیستی داره

نمیدونم چندتا نویسنده گفته اینا بدن

بعد میگه که اگر بچه بخونه یاغی میشه

فکر کنم خودش هلیاست

یه دختر خوب😂😍
ببینید من اصلا هیچی میگه صمد بهرنگی نویسنده بدیه تفکر کمونیستی داره نمیدونم چندتا نویسنده گفته ای ...

بابا این بنده خدا اصلا کتاب نخونده 

یه چیزی از اینستاگرام و...دیده اومده همونو داره تکرار میکنه 

از بپرس باشه محتوای یکی از کتاباش رو خلاصه بگو اونوقت که اصلا نخونده و صرفا یه چیزایی شنیده 

یکی از درس هایی که من اینجا گرفتم 

اینه که 

هر که به در کرد  خودش خبر کرد 

در تمام زمینه ها صادقه 

یعنی خودش دقیقا شرایط،زندگیشو داره توصیف میکنه 

و فکر میکنه تونسته روح بیمارش را تسکین بده 

مثل کسایی که میلن از خیانت زن های ... دفاع میکنن بعد به بقیه تهمت میزنن 

مثل همین شاتی که گذاشتی معلومه داره خودشو تسکین میده و دقیقا شرایط،زندگی خودشه 

وگرنه آدم سالم اینقدررر پر از نفرت و عقده نیست 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن