2777
2789

من ترشح داشتم و از عید دارم دارو مصرف میکنم پرولاکتین کنترل شد اما الان که سینم رو فشار دادم از یکیش دوباره یکم ترشح در اومد واسه شما کلا قطع شد ترشح یا نهنه البته قبلا با کوچمترین تحریکی در میومد اما الان اون طور نیست 

التماس دعا
منم پرولاکتینم بالا بود دوماه قرص خوردم خوب شدم پریودهامم منظم شد

من پریودم منظم بود اما ترشح شیر داشتم الانم با اینکه کنترل شده یکم دیگع دارم هنوز

التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شدم استاد پرولاکتین از دوران  مجردی بالا بود تا الان 

امسال که بعد سقطم چند ماه پریود نشدم 

سینه هامم درد میکرد ترشح داشت 

ازمایش دادم دیدم بله رفته رو 3000

خلاصه دکتر غدد داستینکس داد که دو سه هفته خوردم باردار شدم 

دیگه نمیدونم ترشح داره یا نه فشار نمیدم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من شدم استاد پرولاکتین از دوران  مجردی بالا بود تا الان  امسال که بعد سقطم چند ماه پریود ...

چه جالب .یعنی دیگه در دوران بارداری قرص بهت نداد ؟ 

التماس دعا

البته من تومور هیپوفیز دارم گفته اگه بخوای حامله بشی دوران بارداری باید قرص مصرف کنم . یه ماه پیش که رفتم غدد گفت فشار بده ببین شیر میلد یا نه چون پرولامتین پایین بود دیگه اما امروز ....فعلا دوز دارو رو کم کرده اخر شهریور باید ام ار ای کنم دوباره خدا کنه کوجیک شده باشه خسته شدم دیگهدیگه 

التماس دعا
البته من تومور هیپوفیز دارم گفته اگه بخوای حامله بشی دوران بارداری باید قرص مصرف کنم . یه ماه پیش که ...

نگران نباش خوب میشی فقط یکم زمانبره وگرنه مشکل خاصی نیس

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.

قرصم یه مدت جواب میده 

من چقدر داستینکس خریدم دو تا دونه پنجاه تومن 

تا میخوردم خوب بود بعد مدتی همون میشد اخه با استرس این هوزمون زود میره بالا 

پارسال سر خود بعد سقط قرص ایرانی گابرلین خوردم هنوز عوارضش تو بدنمه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

نگران نباش خوب میشی فقط یکم زمانبره وگرنه مشکل خاصی نیس

خدا کنه خیلی ذهنم درگیره اگه تومور نبود شاید این همخ نگران نمیشدم . سینمم توده در اومده نمیدونم دیگه به چی باشم . دلم میخپاست برای بارداری دوم اقدام کنم اما نشد دیگه

التماس دعا
قرصم یه مدت جواب میده  من چقدر داستینکس خریدم دو تا دونه پنجاه تومن  تا میخوردم خوب بود ...

خیلی عوارض داره قرصاش اوایل که یه دونه میخوردم طپش قلب وحشتناک یبوست و.... داغون بودم باز الان بهتر شده همش فکر میکردم قلب داره از جاش کنده میشه

التماس دعا