2777
2789
عنوان

💚تایپک روز پنجم پخش سوره بقره در خانه💕✅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 80 پست
اسی جان واقعا حس کردی دختری بوده یا پیرو سوالهای من پرسیدی که دختری بوده یانه؟

نه عزیزم من انرژی دریافت یه سنگینی بخت و انرژی قلب شکسته به دختر اطراف داداشت حس میکنم دختره بیگناه بوده,؟ 

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥
سلام عزیزم  منم مثل شما چند روزه دارم سوره بقره رو تو خونه پخش میکنم. این چندسال خیلی سختی کشی ...

بچه توی طالعت هست یه پسر انرژیش رو دریافت میکنم بله جذابه جا شو حس میکنم انرژی منفی و سنگینی سختی روی این خونه هست نباید میومدی توش

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم من انرژی دریافت یه سنگینی بخت و انرژی قلب شکسته به دختر اطراف داداشت حس میکنم دختره بیگناه ...

منظورتو نفهمیدم عزیزم در رابط دختره بی گناه بوده؟میشه بیشتر بهم توضیح بدی؟, 

💚خدایا شکرت💚
حتما انجام میدم مرسی عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم❤

این که گفتم جدول چهل خونه ای بکشید حواسم نبود فکر کردم برای چله میخواید، در کل به تعداد روزهاتون بکشید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

عزیزم سلام:)اومدم بگم دعای معراج خوندم براتون میشه حستونو بگین بهم؟اسم سه نفرو میگم میخوام ببینم حس کدوم واقعی تره و رو کدوم حساب کنم واقعا.حسشون چیه.علیرضا امیرعلی مهران

آمین🌹

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیزم میگن حست درسته  التماس میکنم جوابمو بدین  زهرا زاده رقیه کی ازدواج می‌کنه ؟  ...

به زودی ازدواج داره نهایت تا 6سال دیگه بیشتر از 6نیس 

علیرضا یه حس خیلی کمی داره داره فکر می‌کنه حس خاصی دریافت نمیکنم ازش

۶ سااااال؟ دعای بخت گشایی گرفتم ، فکر میکردم به زودی ازدواج میکنم آخه 

ببین کلا وعده 6 برام میاد 6 هفته 6 ماه یا 6سال