2777
2789
عنوان

در چه حالین ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 42 پست
دارم اماده میشم تا برم بیرون تو هوای طوفانی بارونی تا به کارام برسم    

دوستتتتتت

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.حدود یک ساعت پیش شوهرم رفت سرکار.خودمم یه‌کم درس خوندم و‌اومدم سایت .پسرم تازه بیدارشده داره بهانه میگیره صبحانه میخواد ولی من حال پاشدن از جامو ندارم.....

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
بی بی چک بزنیدنگیدخدانکنه هدیه خداست 

میترسم مثبت بشه پسرم دوسال ونیمشه   نمیدونم چی بگم این چند روزخواب ندارم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
سلام.حدود یک ساعت پیش شوهرم رفت سرکار.خودمم یه‌کم درس خوندم و‌اومدم سایت .پسرم تازه بیدارشده داره به ...

ای جااااان بچه را گرسنه نذار

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ای جااااان بچه را گرسنه نذار

بهانشه. میخواد گوشی رو از من بگیره بهانه‌صبحانه میکنه تا من گوشب رو‌بذارم‌برم‌دنبال بساط صبحانه این‌آقام بره مرد عنکبوتی رو‌ببینه

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
میترسم مثبت بشه پسرم دوسال ونیمشه   نمیدونم چی بگم این چند روزخواب ندارم

عزیزم من پسرم ۱سال وهشت ماهش بود.ولی روباردار شدم دومی دوماهش بود.ولی روباردارشدم الان سومی پنج سالشه چهارمی روباردارم خدابزرگه هیچ مشکلی نداشتم وهیچ کمک کاری هم نداشتم