2777
2789
عنوان

در چه حالین ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهانشه. میخواد گوشی رو از من بگیره بهانه‌صبحانه میکنه تا من گوشب رو‌بذارم‌برم‌دنبال بساط صبحانه این‌ ...

😅😅😅😂😂😂😂

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خوبم خودت خوبی هعیییییی😂💔

شک نه والا سرم کار ریخته بیا بهت بگم چکارا کردم و باید انجام بدم  پارم خلاصه دلم برات تنگ شده بود  

سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم
عزیزم من پسرم ۱سال وهشت ماهش بود.ولی روباردار شدم دومی دوماهش بود.ولی روباردارشدم الان سومی پنج سالش ...

منم دوتا دختر دارم یکی ۱۱ سال دومی ۷ذسال این  پسرم هم. دو سال ونیمه ولی.  برا چهارمی امادگی ندارم چون.  مشکل. ژنتیکی دارم باید. ازمایش و نمونه از جنین وهزار تا درد سر بخاطر همین میترسم  بچه فوتی داشتم با چند تا سقط.    دلم زده شده از بچه. داری بخدا  اینا ۳ تا خدا سالم نگهشون داره کافیه  فقط دعا کن.  باردار نباشم.  دهلاک میشم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
سلام خوبی فکرم پیشت مونده چی شد چک کردی باردار بودی یا نه؟

علیک سلام فدات عزیزم نه بخدا. چک نکردم میترسم بی بی چک بیارم مثبت بشه.    هنوزبلاتکلیفم 

علیک سلام فدات عزیزم نه بخدا. چک نکردم میترسم بی بی چک بیارم مثبت بشه.    هنوزبلاتکلیفم&nb ...

ای وای خواهری چک کن به منم خبر بده ناراحتتم به خدا 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ای وای خواهری چک کن به منم خبر بده ناراحتتم به خدا 

ان. شالله چند روز دیگه چک میکنم فقط دعام کن  باردار نباشم فدات بشم