2777
2789
عنوان

امروز بابام یه چیز کیوت تعریف کرد

307 بازدید | 14 پست

البته شاید براتون جالب نباشه ولی برام خیلیی بامزه بود بابام قاضیه بابام میگف یه بچه فینگیلی 3 4 ساله اومد تو اتاق کارم اصرااااار که من میخوام ببینم قاضی چه شکلیه  

مامانشم خجالت کشیده بود از شیطونی بچه اش 

حالا بابای من چجور بود که هم تو اتاق بود هم بچه نمیدیدتش ؟بابام میگف یه کوووه پرونده رو میز بود من پشت برونده ها گم شده بودم    

دیگ مامانه بچه اشو بغل کرد اورد بالا بابامم از  پشت پرونده ها بهش دالیی کرد 

بچه هم خیالش راحت شد 

انقدر خوشم میااد از بچه های بازیگوش اینجوری  ایشالله یه بچه کنجکاو و بازیگوش نصیبم بشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

اخیییییی😍🤧🥺

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق رشته حقوقم زندگی بایه قاضی چطوره شغل مادرت چیه

مادرم خانه داره ولی یه خانه دار فعاله یعنی همششش بیرونه و کارای متفرقه انجام میده مثلا میره داوطلب میشه یجا خادم میشه بعد دوباره هس مراسما و جشنا مختلف میگیره قد یه شاغل سرش شلوغه 

زندگی با یه قلضی سختیای خودشو داره حقیقتش من خودم به شخصه دوست ندارم با قاضی ازدواج کنم حس میکنم نمیتونم کسی مثل بابام بیدا کنم 

مسئولیت زیادی داره 

بابا مامانه من خیلییی اهل رعایتن اگه یه نفر دست بابام یه پرونده داشته باشه حتی یه کیلو هویجم به ما بده ما قبول نمیکنیم 

خیلی وقتا شده یعضیا هیچ پرونده ای نداشتن بیش بابام ولی تازه اشنا شده بودن با بابام به واسطه شغلش بعد براش هدیه  میوردن حتی شاید واقعا منظوری نداشتن واقعا از لطف بوده مثلا دوکیلو میوه میوردن 

بابام سریعععع برمیگردوند میگف دوست ندارم کوچیک ترین چیز رد و بدل بشه .واقعا هم بنظرم کار درست همینه ولی من واقعا برام سخته به ایمجور چیزا اهمیت بدم

هرقاضی خوب نیست بابای من کلا خیلیی طرف خانوماس ولی خیلی قاضیارو دیدم که کلاا با زن جماعت مشکل دارن حق رو به جنس خودشون میدن و کلا زناشونم محدود میکنن

عاشق رشته حقوقم زندگی بایه قاضی چطوره شغل مادرت چیه

بشدتتتت شغل استرس زاییه 

همش با اعصاب ادم  سر و کار داره  بابای من 7 سال طول کشید مامانم راضی کنه قاضی شه عاشق این شغل بود ولی الان خدا خدا میکنه زودتر بازنشسته شه 

خیلییی فشار عصبی بالاعه

جدا از فشار عصبی بالا مردم تازگیا دیدشون نسبت به قاضیا خیلیی بد شده 

بابا من مثل من روحیه حساسی داره زود دلش میکشنه واقعا ناراحت میشه وقتی مردم بد میگن یا مثلا فکر کن داری وظیفتو به بهترین حالت ممکن انجام میدی با اینحال یه عده میان تهمت میزنن 

الهی جان من خودمم بشدت اتیش پاره کنجکاو و شجاع و یاغی بودم 😍 جان دلم 

انشالله ماام سریع تر یه ازدواج خیلی عالی بکنیم و خوشبخت بشیمو و ازاین تی نی های سالم و خشگل و باهوش و خوش قدو بالا بیاریم هم دختر هم پسر 

الهی آمین 

الهی خدا گره از کاره هممون باز کنه یا ستارالعیوب

الهی جان من خودمم بشدت اتیش پاره کنجکاو و شجاع و یاغی بودم 😍 جان دلم  انشالله ماام سریع تر یه ...

ایشاللهه