2777
2789
عنوان

کیا این درد تجربه کردن💔

332 بازدید | 9 پست

کسی که عاشقت بود میمرد برات هرحرفی میزدی حرفتو زمین نمینداخت الان محل سگ نده بهت🥲

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

من همین کارو کردم

حقش بود

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی درد داره که😥❤️‍🩹

اون حقشه نوش اون جونش

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
مال من تازه سه ساله😔

من اون این مدت طولانی بارها پیش اومد برامون ک عین غریبه شده بود باهام و همش طرف خانوادش بود و عذابم میداد. الان مدتیه بی تفاوت شده خیلی سختمه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
من اون این مدت طولانی بارها پیش اومد برامون ک عین غریبه شده بود باهام و همش طرف خانوادش بود و عذابم ...

برا من روز به روز داره سردتر. میشه گلایه میکنم میگه همه چی بهت میدم من سرکارم خسته میشم قبلا میومد بوسم میکرد ی دل سیر حرف میزدیم هرکاری میگفتم سعی میکردانجام بده ناراحتم نکنه الان انگار تبدیل ب یه آدم دیگه ایی شده خیلی خیلی سختمه دارم میمیرم😔

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
برا من روز به روز داره سردتر. میشه گلایه میکنم میگه همه چی بهت میدم من سرکارم خسته میشم قبلا میومد ب ...

ببین گلم یچیزی میگم ک سخته ولی ی مدتی انجام بده خب؟

مثلا اومد خونه تو بوسش کن ولی منتظر بوس نمون برو اشپزخونه یا مشغول کاری شو. موقع غذا وسطای خوردن ی لیمه براش بگیر. از این توجه های ریز ولی بدون انتظار توجه ازش. ی مدت بگذره بهتر میشه و واقعا بزار پای خستگیش و وقتی میاد خودتو سرگرم چیزی کن میفهمه ک برا خودت وقت میزاری و توام کار داری و خسته میشی

ی مدت میگذره بعد یواش یواش تغییر میکنه گلم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن