2777
2789

پسرم یکسال و دوماهشه. از دیروز صبح خیلی نق میزد تا اینکه شب ربع ساعت بعد از اینکه شیر خشک خورد بالا اورد، ترسیده بودم حسابی، اخه انگار شیر اب رو باز گذاشتی و همینجوری بالا می اورد. تا اینکه خوابش کردم، حالا نیم ساعت پیش بیدار شد گفتم بزار دوباره بهش شیرخشک بدم چون شکمش خالیه و دیشب همش رو بالا اورده، الانم تا باز شیرش رو خورد یک دقیقه نشد که همشو بالا اورد،

از دیشب تا حالا سه تا تشک و دو تا پتو کثیف کرده.

یعنی از چیه اخه؟ چیکار کنم؟

دقيقا دختر من حدود ١٥ روز كه اسهال داشت روزاي اول شديد وبعد كم همه جور دارويي دادم دكتر ميگفت بعد از يك سالگي بي دليل مريض ميشن گلوشو ديد شكمشو وگوششو معاينه كرد هيچي نبود ولي بچه ام لاغر شد تو اين چند وقت

محلول او آر اس نداری بهش بدی؟

نباید بذاری آب بدنش کم بشه...

اگه نداری تو گوگل بزن درست کن بده بخوره...

ببرش دکتر شربت ضد تهوع بده عزیزم.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محلول او آر اس نداری بهش بدی؟ نباید بذاری آب بدنش کم بشه... اگه نداری تو گوگل بزن درست کن بده بخور ...

دیروز شکمش دوبار کرد بوی بدی میداد، تقریبا رو به ابکی بود ولی اسهال نبود فکر کنم

ببرش دکتر شاید گرما زده شده

پریروز خیییلی هوا گرم بود و بدنش هم انگار افتاب زده بود حتی تا یکساعت که بغلم بود همش میگفتم مامان چرا اینقدر صورتت داغه، یعنی گرما زده بشی اینجوری میشی؟