2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیاین، پسرم از دیشب...

| مشاهده متن کامل بحث + 12538 بازدید | 56 پست

عزیزم اگه تو یخچال هندونه داری یه کم نمک بهش بپاش این یه روش سنتی واسه درست کردن سروم هست ....

مامان بزرگ من همیشه وقتی ما گرما زده میشدیم با این روش ما رو خوب میکرد.

تتلو انگل جامعه ماست    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه تو یخچال هندونه داری یه کم نمک بهش بپاش این یه روش سنتی واسه درست کردن سروم هست .... ماما ...

مطمئنم نمیخوره ولی باشه یکساعت دیگه بهش میدم. الانم همش چشماش بازه و نمیخوابه البته خوابش میادا ولی فکر کنم چون گشنشه نمیخوابه

در ضمن نگران بالا آوردنش نباش هر چی میتونی بهش مایعات بده بچه اب بدنش کم نشه دور از جون... یه   ...

وای خیلی میترسم از استفراغ، الانم همش دهنشو مزه مزه میکنه انگار دوباره میخواد بالا بیاره😭😭

اگه صلاح ميدوني كم بهش استامينوفن بده بخوابه

وای میترسم بهش استامینوفن بدم خدای نکرده حالشو بدتر کنه. ای خدا اخه این چه مریضیه؟؟

ما مادرا از شروع حاملگی باید غصه سلامتی بچه امونو بخوریم تا وقتی که بزرگ بشن

يه مقدار اب خنك بهش بده مزه دهنش عوض شه لباساشم عوض كن چون بوي استفراغ دوباره باعث ميشه

اره راست میگی، سر پستونکاشو امروز براش جدید میخرم، اب هم در حد چنتا قطره بهش دادم. استفراغش اصلا بو نمیده، شیر زلاله، لباساشم عوض کردم

وای خیلی میترسم از استفراغ، الانم همش دهنشو مزه مزه میکنه انگار دوباره میخواد بالا بیاره😭😭

عااااااخی عزیزم😢😢😢😢

ناراحتی و کسالت بچه ها پدری از روحیه مادر در میاره که بیا و ببین. ...

دعا میکنم فقط یه گرما  زدگی عادی باشه و زودم خوب بشه 

تتلو انگل جامعه ماست