2777
2789
عنوان

فکر می کنم شوهرم دوسم نداره

850 بازدید | 19 پست

سه ساله ازدواج کردم،باهاش دوست بودم اما عاشقانه نبود منطقی بود،شب قبل از خاستگاری ازش پرسیدم تو منو دوست داری یا فقط میخوای زن بگیری که داری میای خاستگاریم؟ گفت نمیدونم! خیلی ناراحت شدم اما نشد بهم بزنم،از راه دور میومدن گفتم حالا بیان ببینیم چی میشه،اومدن و من وقتی خانوادشو دیدم بیشتر ازش خوشم اومد همه چی عالی بود ما ازدواج کردیم هنوزم نمیدونم دوسم داشت یا فقط میخواست زن بگیره،خیلی عاشقانه نبودیم،الان برام هرکاری میکنه زندگیمون خوبه اما هنوزم نمیدونم دوسم داشت که اومد یا من تنها موقعیتش بودم،مثلا هیچ وقت حس نکردم از نظرش زیبام،همیشه حس کردم چهره مو دوست نداره،زیاد نگاهم نمیکنه باهاش که حرف می زنم خیلی چیزا هست بچه ها که نمیشه گفت،از این نظر کمبود دارم،اگه جدایی آسون بود بهش فکر می کردم اما نمیتونم،ظاهرا میگه دوست دارم اما کاراش که گاهی از دستش در میره اینو نمیرسونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچ اجباری نداشته که بخواد با شما ازدواج کنه,اگه فقط قصد ازدواج داشت,پس حتما دوست داشته و داره,خداروشکر کن بخاطر زندگیت,فکرای منفی از خودت دورکن, همه مردا یه وقتایی کوتاهی میکنن,دلیل بر دوست نداشتنشون نمیشه 

به اوایل فکر نکن

ما دوست نبودیم فقط از هم خوشمون میومد

هر دو کاملا منطقی تصمیم گرفتیم

اما الان واقعا رابطه خوبی داریم وعاشق همیم

واینکه همه مون یه وقتایی یه رفتارهایی ازمون سرمیزنه که درست نیس! نباید رو حساب این رفتارا قضاوت کنی

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

عزیزم هر آدمی موقع ازدواج حتی با عشقش ی لحظه تو دلش شک میکنه و دو دل ميشه 

شاید بخاطر همین قبل خواستگاری نا خودآگاه گفته نميدونم 

اگر در کل بهت علنی محبت نکرده تو این مدت پس حتما شخصیتش اينطوره 

ولی وقتی ميگي واست کم نمیزاره یعنی دوست داره 

ولی ميدونم زن چقد نیاز داره شوهرش بهش محبت کنه یا ازش تعریف کنه 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

به تعداد افراد روی زمین اخلاق متفاوت وجود داره و اینو بدون که انسانی کامل نیست و همه به نوعی نقص دارن که تا باهاشون زندگی نکنی اونا رو نمیفمی خوبی و بدی نسبیه اصلا ذات انسان همینه خوب مطلق خداست 

عزیزم چرا فکر میکنی تنها موقعیتش بودی؟؟؟؟  تو این بی شوهری  

میگی از همه لحاظ خوب بوده و خونوادش هم آدمهای خوب و تاثیرگزاری بودن. پس حتما خیلی جاهای دیگه میتونسته بره خواستگاری و ازدواج کنه.

بعضی افراد کلا دوست داشتنشونو زیاد بروز نمیدن.

اگه از ۱۰۰ بهش ۶۰ میدی بهتره بهش بچسبی و ولش نکنی چون طلاق هم راحت نیست و بعد از جدایی هم مطمئن باش مورد بهتری گیرت نمیاد. والا