2777
2789

از همسر اولم جداشدم دست بزن داشت چندین بار کبود و داغون میکرد، همکارم شاهد زجرام بود به روم نمی‌آورد اما بعداز طلاق با مردونگی با من ازدواج کرد

برام شعر می‌گفت عااشق بود برام خونه خریدمنم محبت کردم ساختم با دوران کم پولی، بازسازی خونه، بیماریهاش درساش و.....

تا اینکه یه ماه پیش سر یه موضوعی بحث کردیم جای خوابشو عوض کرد، تا دپشب سرش تو گوشیش بود ، منم شک کردم که چی شده اون همه احساس چرا سرد شده ، گوشیو چک کردم و یه عالمه عکس زن ه ر زه خارجی دیدم، دنیا رو سرم خراب شد، پاکشون کردم، اومد خونه متوجه شد، حلقه اش

را درآورد گفت این زندگی تموم شده ، تو اعتماد نداری به من زندگی بدون اعتماد هیچ ارزشی نداره، مگه بچه ام منو چک میکنی، به تو چه ربطی داره من چی ببینم یا نبینم منکه لمس نکردم، به من تهمت خیانت زدی 

زندگی تموم شده

تو این یکماه دو بار رفتم صحبت کنیم حلش کنیم منو پس زد گفت هرگز بازگشت به قبل وجود ندارد نمیخوامت فقط بخاطر بچه ها ادامه میدم تا کمی بزرگتر بشن

تو شوکم ، ما زندگی رو باهم پا به پای هم با محبت ساختیم بچه ها زجر می‌کشن پسرم امروز کلی گریه کرد که من تو و بابا را باهم می‌خوام بدون تو می میرم

نمیدونم چکنم مشاور نمیتونم برم بخاطر موقعیت شغلی خودش و خودم

او شهرشون آدم سرشناسیه، آبروش آبروی بچه هام هم هست، برم بگم ریشش سفید شده تا زه عکس فلان میبینه؟میگه تو کافی نیستی

خودم هم شغلم جوریه که میشناسنم همه شهرشون،برم به مشاورآشنابگم شوهرم گفته کافی و تحریک کننده نیستی؟منکه جلو دوتا بچه نوجوون نمیتونم لباس ....بپوشم دلبری کنم ساعت یک شب

اگه راهکار مناسبی دارید لطفاً دریغ نکنید خیلی درمونده شدم دلم نمی‌خواهد این سردی ادامه داشته باشد هم خودم هم بچه ها اذیت میشیم

سراسر زندگی من معجزه بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خیلی فراتر از عکسه خیانتش

می ترسم، توان دوباره از صفر شروع کردن را ندارم، بعداز یکبار طلاق الان چیزی بشه همه فکر میکنم مشکل از منه، منم نمیتونم راجع به این موضوع چیزی به کسی بگم چون به گوش بچه‌ها برسه یاد میگیرن

سراسر زندگی من معجزه بود 

تاپیک قبلیتو دیدم که قرص سرکوب میل جنسی میخوره فک کنم به رابطه های عادی دیگه میل نداره اونایی که تو فیلمن همشون فیلمن واقعا با هزار تا دور و کلک میسازنشون با ادمای که کارشون فقط همینه و بدنشون با کلی عمل این در اومده تازه هژار حور فیلترم داره

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
می ترسم، توان دوباره از صفر شروع کردن را ندارم، بعداز یکبار طلاق الان چیزی بشه همه فکر میکنم مشکل از ...

انقد زود به طلاق فکر نکن هنوز از چیزی مطمئن نیتی که 

تموم تلاشتو بکن درستش کنی 

ولی خیلی گیر نده فعلا اینطوری دور ترش میکنی 

کم ازش فاصله بگیر 

ولی نکه تندی کن 

سعی کن لباسای خیلی جذاب بپوشی حالا لازم نیست حتما خیلی باز باشه 

موهاتو رنگ کن یا رنگشو عوض کن هایلایت کن

ناخن بکار 

ابروهاتو درست کن 

تو خونه ارایش کن 

غذا هم خیلی مهمه 

غذاهای خوشمزه بپز 

چیزای که دوس داره 

اگه میتونی هفته ای یبار بچه هارو بفرست خونه مادری پدری جا دوتا تنها باشین برا خودتون

و انکه هرگز گریه و زاری مکن ازت متنفر میشه

جلو بچه هام دعوا نکنید گناه دارن بذا فک کنن با هم خوبین انگوری داغون میشن

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،