2777
2789
عنوان

خاطرات بد رانندگی

1813 بازدید | 23 پست

ببخشید طولانیه اما قشنگ از صبح دیوونم کرده     امروز صبح ماشین شوهرم و برداشتم رفتم بهشت زهرا.موقع برگشت سر کوچه اصلی پیچیدم تو کوچه ای که خیلی پهن بود چندتا ماشینم جلوم بودند و چون کوچه پهن از دو طرف ماشین میاد خلاصه ترافیک شده بود تو کوچه ماشین جلوییم راهنما زد بپیچ چپ منم تا دیدم اون پیچید امدم مستقیم برم که یهو زن دنده عقب گرفت محکم از پشت زد به ماشین .بعد سرشو از پنجره کرد بیرون گفت هششششششششششششش نمیبینی راهنما زدم؟  منم گفتم راهنما زدی بپیچی نه بیای عقب..وای چشتون روز بد نبینه یهو دیدم قفل فرمون در اورد اومد سمت ماشین من که ....ده خانم رانندگی بلد نیستی واسه چی میشینی پشت فرمون .کلی هم مرد تو کوچه وایساده بودند بخاطر ترافیک گفتم خانم مودب باش حرف دهنتو بفهم..گفت نفهمم چه گ.... میخوای بخوری؟ یهو دیدم شوهرشم از ماشین پیاده شده به عربده زدن منم سریع به شوهرم زنگ زدم که بیاد..من از ترس فقط خشکم زده بود..شوهر شروع کرد به داد زدن که زنیکه عوضی بیا پایین حالیت کنم چجوری باید رانندگی کنی که تو همین حین شوهرم رسید گفت چی شده من تا اونو دیدم زدم زیر گریه سوپر مارکتی محل داشت واسش توضیح میداد که شوهر زن اومد جلو گفت اقا یابو بخر بده زنت سوار شه  شوهر من تا اینو شنید شروع کرد یارورو زدن چون 10 سال بوکس کار میکنه میدونه چجوری بزنه..یهو زن اومد به من گفت ...ده خانم برو شوهرت و جمع کن وای شوهر من یهو این حرف و شنید قشنگ دیدم دیوونه شد اومد حمله کنه زن رو بگیر بزنه که بالاخره مامورا اومدن و با طرح شکایت من رفتیم کلانتری..خیلی بد بود امروز تا حالا تو این 26 سال همچین موجوداتی ندیده بودم کسی تا حالا از این آدما به تورش خوردن ؟

یــک وقت هایـی دست و دلم به زندگــی کـه هیــچ، به حـرف زدن با آدم ها هم نمی رود..!

انقدر بعضي از مردم از خود راضي شدن كه فكر ميكنن كل زمينو وزمان مال اوناست بقيه بايد جلوشون خم و راست شن وحشي شدن بعضيها وحشي

❤️Eshghaaaaaaaaaaaaaaaam❤️m💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه خاطره بدی چه آدمای بیشعوری 

آره منم زیاد برخورد داشتم با همچین آدمایی سعی کن اصلا رو اعتماد به نفست در مورد رانندگی تاثیر نذاره

بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود

ارامش خودتو خفظ میکردی و سریع با پلیس تماس میگرفتی بدون دعوا و نگرانی میگفتی صبر کنید پلیس بیاد همه چی مشخص میشه

ارامش خودتو خفظ میکردی و سریع با پلیس تماس میگرفتی بدون دعوا و نگرانی میگفتی صبر کنید پلیس بیاد همه ...

من اولش میخواستم همین کارو بکنم اینقدر شهر شلوغ شد دیگه همه چی یادم رفت

یــک وقت هایـی دست و دلم به زندگــی کـه هیــچ، به حـرف زدن با آدم ها هم نمی رود..!
من اولش میخواستم همین کارو بکنم اینقدر شهر شلوغ شد دیگه همه چی یادم رفت

عیب نداره حالا که گذشت انشالله دیگه هم واست پیش نیاد 

احتمالا خلافکار و سابقه دار باشن شکایتت به کجا رسید؟ رضایت ندی به سادگی

از نظر راهنمایی رانندگی اونا مقصر بودند اما چون مرد بخاطر مشت های شوهر من دهنش جر خورده بعدم جفت شاکیم باید بریم دادسرا..اما افسر میگفت چون همه شاهد بودند که اینا شروع به فحاشی و تهدید کردند کاری از پیش نمیبرند..امیدوارم واسه شوهرم دردسر نشه که حال و حوصله اخم و تخم اطرافیان رو ندارم

از نظر راهنمایی رانندگی اونا مقصر بودند اما چون مرد بخاطر مشت های شوهر من دهنش جر خورده بعدم جفت شاک ...

ای بابا حرص اخم و تخم اطرافیان رو دیگه نخور

ببینم مگه دنده عقب نیومده و با پشت ماشینش زده به سپر جلوی شما؟ و مگه نمیگن همیشه ماشین عقبی مقصره؟ پس شما باید مقصر میشدین که(هرچند ناعادلانه)

از کی تا حالا واسه دنده عقب راهنما میزنن؟؟؟؟

فوقش فلشر میزد و با دستش بهت  اشاره میکرد یه لحظه صبر کنی!!

ادبشون هم که ماشالله،زن وشوهر خوب جور بودن!

رضایت ندی ها