2777
2789
عنوان

خاطرات بد رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 23 پست
ای بابا حرص اخم و تخم اطرافیان رو دیگه نخور ببینم مگه دنده عقب نیومده و با پشت ماشینش زده به سپر جل ...

نه چون کوچه ای که اون پیچید ورود ممنوع بود اون مقصر اعلام شد 

یــک وقت هایـی دست و دلم به زندگــی کـه هیــچ، به حـرف زدن با آدم ها هم نمی رود..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خاطره بدم کلا مربوط میشه به رانندگی دوستم

تازه ماشین گرفته بود و خیلی با هم پایه بودیم با هم میگشتیم اقا تا ۶ماه اول من هربار میشستم ماشینش کمردرد میگرفتم انقد ناجور میروند 

چندباری هم از جلو زد به دیگران

مثلا میگفتم اع اع آرزو یواش تری میزنی به فلانی

بعد میرفت میزد 😕😖🤕

خدانگهمون داشت 😆

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
ببخشید اینو میگم. نمیخوام ناراحتت کنم ولی در هر حال دیه اون مرده رو باید بدین .... دندونش هم شکست؟؟؟ ...

نه فقط لبش جر خورده .شوهرم میگه باید صورتشو میووردم پایین بعد دیه میدادم ..میدونسته چجوری بزنه زیاد تابلو نشه..تو باشگاه زیاد این فنارو یادش میدن..بهرحال ما باید دیه بدیم ولی خدایی خیلی فحش خوردم امروز خیلی بهم برخورده   

یــک وقت هایـی دست و دلم به زندگــی کـه هیــچ، به حـرف زدن با آدم ها هم نمی رود..!
من خاطره بدم کلا مربوط میشه به رانندگی دوستم تازه ماشین گرفته بود و خیلی با هم پایه بودیم با هم م ...

چه سرخوش بوده 

عزیزم اینجور آدما شغلشونه

الم شنگه به پا میکنن که کتک بخورن بعد دیه بگیرن

واسه داداش منم همین مشکل پیش اومد

یارو الکی شروع کرد به فحش دادن که داداشم عصبی بشه دست روش بلند کنه دیه بگیره  داداش منم جلوی همه اوناییکه جمع شده بودن محکم گرفتش لپشو ماچ کرد 

گفت کور خوندی اگه فکر کردی یه قرون از من بهت میماسه

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  
نه فقط لبش جر خورده .شوهرم میگه باید صورتشو میووردم پایین بعد دیه میدادم ..میدونسته چجوری بزنه زیاد ...

نمیخوام اینو بگم که بدآموزی بشه!!! ولی دست شوهرت درد نکنه . حداقل یادمیگیرن دفعه بعد با دیگران اینطوری رفتار نکنن و میفهمن دست بالا دست زیاده و نباید گنده لاتی الکی کرد! درواقع به نفع بقیه جامعه شد !!! که دیگه اینا واسه کسی مزاحمت نتراشن

فحش که باد هواست ببین اون بدبخت الان چه حالی. داره که کتک خورده غرور اونم الان متلاشی شده البته حقش بود 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

سلام.منم تازه دوماهه ماشین دارشدم رانندگی داخل شهرم خوبه فقط بعضی جاها تایخورده جاتنگ میشه میمالم یام بعضی آقاها خیلی بیشخصیت اصلا ملاحظه نمیکنن هرچی تومخ پوکشونه به زبون میارن مثلا در ماشینم بازبودامروز اون پشتیه تارسید بهم گفت مثلا راننده ای درت بازه خب میتونست بهتربه آدم بگه این قضیه رو منم توروحیم خیلی اثرمیزاره متاسفانه

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی