2777
2789

به نظرتون در وهله اول چی فک میکنه؟چون اون هیچ وقت پیام نداده اول دنبالم نبوده ولی رفتم خیلی گرم بوده جوری که انگار منتظره

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو لایق این هستی که در رابطه‌ای باشی که به شوق آن، حالت خوب باشد. که دوست داشته شوی، که برای تو وقت گذاشته شود، که احساس اضافه بودن نکنی.

تو لایق این هستی که کنار کسی احساس امنیت کنی، که کرامت نفس تو حفظ شود، که دیده شوی، فهمیده شوی، که اولویت باشی، طرد نشوی، نادیده گرفته نشوی و احساسِ ناخوشایندِ کافی نبودن نداشته باشی!

تو لایق این هستی که کسی را داشته باشی که نگران و دلتنگ تو باشد و برای خوشحال کردن تو، از هیچ تلاشی دریغ نکند، که لابلای مشغله‌هایش برای تو وقت بگذارد، که دلت که گرفت؛ با او حرف بزنی و آرام شوی، که دوست داشته باشد با تو حرف بزند، که مشتاق باشد صدای تو را بشنود، که مشتاق باشد چشم‌های تو را ببیند، که مشتاق باشد اندوه را از لحظه‌های تو بگیرد.

تو لایق یک انسان خوب و یک رابطه‌ی ایده‌آل هستی و مجبور نیستی هر بی‌توجهی و تحقیری را به حکم دلبستگی و عادت و تکرار، تحمل کنی.

باغ خشک و بی‌میوه را یا اصلاح کن، یا فراموش... که این عمر توست که دارد می‌گذرد، بی‌آنکه عشقی حقیقی و توجهی راستین را تجربه کرده‌باشی!

چقد منی ولی پیام نده من دادم پشیمونم 

چی گفت در جوابت؟

گفتی دلم تنگ شده چی گفتی چی شننیدی لطفا بگو برام

چرا میخوای غرور خودت رو بشکنی و عزت نفست رو زیر پا بذاری؟ ارزششو داره؟

مغزم میگه نه ولی دلم میگه ارزش داره 

تو لایق این هستی که در رابطه‌ای باشی که به شوق آن، حالت خوب باشد. که دوست داشته شوی، که برای تو وقت ...

اگه بگم همه اینا بود باور میکنی؟همه اینا رو برام انجام میداد سر همین دلبستم تنها ایرادش این بود قهر بودیم طولانی مدت پیش قدم نمیشد ولی پیام میدادم در لحظه سین میزد میگف همش منتظرت بودم حتی ازم ناراحتم بود خیلی خوب رفتار میکرد بام دردم این چیزاس

چی گفت در جوابت؟ گفتی دلم تنگ شده چی گفتی چی شننیدی لطفا بگو برام

ی جریانی پیش اومده بود ک من واقعا مقصر بودم بعد اون جریان من کولی بازی در اوردم 😂با اینکه مقصر بودم و چن بار پیام داد خیلی باش بد حرف زدم دیگ رفت پیام نداد منم ندادم 2ماه گذشت دلم خیلی تنگش شد چن بار پیام دادم جوابم نداد حتی سین هم نزد، بعد ی بار پیام معذرت خواهی دادم جواب داد گفتش ک کارت خیلی زشت و دور از عقل بود 

چی گفت در جوابت؟ گفتی دلم تنگ شده چی گفتی چی شننیدی لطفا بگو برام

اول ک پیام دادم یکم ناز کرد سرسنگین بود دوباره گرم شد، ولی کلا کیس من مودیه خوشم نمیاد این رفتارش خیلی اذیتم خیلی کم محلی میکنه همیشه اینجور بود

ی جریانی پیش اومده بود ک من واقعا مقصر بودم بعد اون جریان من کولی بازی در اوردم 😂با اینکه مقصر بودم ...

دیگه هیچی نگف؟احوال پرسی اینا 

اول ک پیام دادم یکم ناز کرد سرسنگین بود دوباره گرم شد، ولی کلا کیس من مودیه خوشم نمیاد این رفتارش خی ...

چقد منی

ولی من بدبختی این اخلاقی که بدم میومد برام جذاب شد کاش چن ماهی از مغزم بره بعد بیاد الان وقتش نی

استوری بزار شاید ریپ بزنه

نه اینستا دارم نه تل 

تازه به خودشم گفتم بعد کنکور میام الان برم سراغش میگم یجوریه شاید