2777
2789
عنوان

بعد چند ماه برم بی دلیل بهش پیام بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم باید برای زندگیش تلاش کنه پارتنر منم هروقت قهر میکنیم یوقتایی منم رفتم سمتش چون عشقش واقعیه

حس میکنم خیلی بچم همش میگم کنه ام اون دنبالت نیس تو چرا اویزونی از یه ورم رفتاراش.ادم عجیبی بود در کل

شما چن سالتونه جفتتون

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
واتساپ؟  بنظرم نرو سراغش

ندارم

به نظرت بعد کنکور یعنی ظهرش بلافاصله اومدم خونه پیام بدم بگم امروز تموم شد بالاخره اگه یادش باشم میفهمه کیم اگرم دیر ج داد نشناخت میفهمم فراموش شدم راحت تر فراموش میکنم

من ۳۵ و اون ۲۷

مگه تو دختر نیستی؟پسری؟

دختر باشی سختت نی با ۸ سال کوچیک تر؟ دخترا از خودشون کوچیک باشه راحت کنار نمیان

مگه تو دختر نیستی؟پسری؟ دختر باشی سختت نی با ۸ سال کوچیک تر؟ دخترا از خودشون کوچیک باشه راحت کنار ن ...

ن من خانومم پارتنرم کوچیکتره ۹ سال عاشقه همیم ینی بهم نمیخوره ازش بزرگتر باشم ولی شناسنامه ای بزرگترم 

ن من خانومم پارتنرم کوچیکتره ۹ سال عاشقه همیم ینی بهم نمیخوره ازش بزرگتر باشم ولی شناسنامه ای بزرگتر ...

اهان پایدار باشید عزیزم اگه قصدتون ازدواجه امیدوارم بهم برسین

اختلاف سنیمون بالاس

اگه تو قیافه معلوم نباشه مهم نیس

خوش به حالت بزرگی من همیشه فک میکردم قراره ۱۸ سالگیم عالی باشه ولی متنفررررم از این روزا کاش میشد برم ۳۰ سالگی الانمو نمیخام

خوبه بازم، ولی مگه شمارتو نداره ک میگی اگ شناخت؟ 

خانوادم فمیدن شمارمو عوض کردن شماره جدیدمو نداره زنگ بزنم سلام نگفته میشناستم برا همون پیام میخاستم بدم