2777
2789
عنوان

عروسی پسر خاله شوهرم نمیذاره برم

900 بازدید | 53 پست

من چیکار کنم از دست این آدم... خیلی دوست دارم برم از اول زندگیمون نمیذاشت هیچ عروسی برم خودشم نمیومد دو بار به زور عروسی پسر عموم و یکی از دختر خاله هام رفتم که اومدم از دماغم درآورد

5 تا 6 تا دیگه هم از عروسی ها رو نرفتم کلا چون نذاشت عروسی اقوام خودشم نمیره ولی الان خالم دوباره زنگ زده به مامانم که من باید برم و از این حرفا من موندم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میزاره بری برو خودت

اگه بذاره که میرم نمیذاره لعنتی  موندم چیکار کنم دوباره بگم دعموا را میندازه آخرش میگه برو ولی میدونم تا چند وقت از دماغم درمیاره و کاری میکنه به غلط کردن بیوفتم خیلی بد قهره و وحشی

اگه قراره بری بعدازدماغت بیاد چه فایده داره

دلم گرفته دلم عروسی میخاد بعد هم نمیدونم میفهمی یا نه از خودم بدم اومده که عرضه ندارم یه عروسی برم احساس میکنم منو خیلی حقیر کرده 

چه سخت خو آدم واقعا دلش میخواد بره یه جوری راضیش کن بالاخره هر آدمی یه قلقی داره دیگه 

اول آروم گفتم گفت نه بعد با دعوا گفتم گفت نه روز بعد با خواهش و اینا گفتم که قاطی کرد گفت میخای تا روز عروسی برینی به اعصابمون و جر. و بحث کرد و قهر کرد رفت تا دو روز سگ محل می‌کرد منو