2777
2789
عنوان

عروسی پسر خاله شوهرم نمیذاره برم

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 53 پست
ب.رین تو سرش اه😐 یعنی حالم از این مدل مردا بهم میخوره 

کاش میتونستم مشکل من اینه که نمیتونم نترس باشم منو سرکوب کرده منو ترسونده من زمان مجردی آدم ساکت و مظلومی بودم فکر کن با یک آدمی ازدواج کمی که سلیطه باشه و دهن دریده و وحشی و خودت هم مظلوم و بی دست و پا باشی دیگه چه بلایی به سرت میاد تو زندگی من  حتی نمیتونم خواسته هامو بهش بگم چون ازش میترسم از واکنشش از دعوا از درگیری از قهر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه این چه تفکری هستش که آدم عروسی کسی نره واقعا نمیدونم چرا همچین تفکری داره ولی امیدوارم بتونی م ...

منم تو همین موندم ولی میدونم مشکل از خودشه که آدم مضخرفیه عقده ای اینم شانس من بد بخته

کوتاه اومدم ولی میدونم هر چی بیشتر کوتاه میام این بشر خودخواه تر میشه و خودم داغون تر ولی میدونم اگه ...

دقیقا منم اینجوری بودم 

نه میتونستم ازش دل بکنم نه میتونستم کنارش باشم

واقعا زهرمار کرده بود،افسرده م کرده بود،روانی و عصبی کرده بود منو 

سر هرچیزی داد میزدم و اعصابم به قدری داغون بود که حد نداشت

یه بار جلوش زدم به سرم،داد زدم که ولم کن برو بمیر

اونقدر عصبیم میکرد که حد نداشت

میدید گریه میکنم ولی مهم نبود براش،احساس میکنم لذت می‌برد از این کار

من خیلی جاها میرفتم ولی بهش نمیگفتم اصلا،چون آدمی نبود بخوام باهاش صادق باشم

وقتی میگفتم نمیذاشت برم

بخاطر همین دیگه نگفتم بهش 

کافی بود بفهمه دیگه،تا چند روز عصبانی میشد شدید و با هم دعوا میکردیم 

خیییییلی سخته با همچین آدمی بودن 

میدونم ها سخته،آدم روانش نابود میشه

ولی بخاطر بچه هات تحملش کن 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
دقیقا منم اینجوری بودم  نه میتونستم ازش دل بکنم نه میتونستم کنارش باشم واقعا زهرمار کرده بود، ...

دارم تحمل میکنم ولی نابود شدم الان دخترم از من شاکیه میگه چرا نباید بریم عروسی ولش کن بابا رو بریم نمیدونم بهش دروغ بگو بگو میریم خونه عزیز ولی بریم عروسی 

دارم تحمل میکنم ولی نابود شدم الان دخترم از من شاکیه میگه چرا نباید بریم عروسی ولش کن بابا رو بریم ن ...

اگه یه درصد شوهرت بفهمه پس چی؟

من چون مجرد بودم میرفتم و اون نمی‌دید

ولی شما بری،اگه یه درصد شوهرت متوجه بشه مطمئن باش یه دعوای بزرگی میشه

امیدوارم خدا خودش دل این آدمارو نرم کنه 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
کوتاه اومدم ولی میدونم هر چی بیشتر کوتاه میام این بشر خودخواه تر میشه و خودم داغون تر ولی میدونم اگه ...

تورو نمیدونم ولی من باشم تحمل نمیکنم کار خودمو میکنم .البته شرایط فرق داره من چند ساله به خودم اومدم .دیدم شاغلم تحصیلات بالا دارم درآمد دارم هرچند همشو تو خونه خرج میکنم ولی زیر بار حرف زور نمیرم

کاش میتونستم مشکل من اینه که نمیتونم نترس باشم منو سرکوب کرده منو ترسونده من زمان مجردی آدم ساکت و م ...

ماام یه ادم روانی اینجوری تو فامیل داریم انقددد زنش ازش میترسه، گفت باید با خونوادت قطع رابطه کنی، الان یک سال بیشتره ک خانومه نرفته خونه پدرش 

خیلی بده امیدوارم شوهرت سرعقل بیاد

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور🌱 

شما باید ببینی مشکلت چطوری حل میشه از همه مهمتر باید جسارت داشته باشی تا بتونی مشکلت رو حل کنی

اینقد وحشی بوده که تو زندگی تمام اعتماد به نفسمو ازم گرفته تازه من خیلی آدم پوست کلفتیم که تونستم از پس این بر بیام

مامانت بگو بهش زنگ بزنه

مامانم  رو در رو بهش گفت چرا؟ اونم گفت من گفتم برو ولی من نمیام دروغغ گفت چون می‌ترسید ضایع بشه منم با خنده بهش گفتم چرا دروغ میگی و موضوع بسته شد ولی قرار شو من برم 

اگه یه درصد شوهرت بفهمه پس چی؟ من چون مجرد بودم میرفتم و اون نمی‌دید ولی شما بری،اگه یه درصد شوهرت ...

نه دیگه مامانم بهش گفت چرا نمیاد مریم عروسی تو نمیذاری گفت نه من گفتم خودم نمیام خودش بره عروسی😯دروغ گفت نمیدونم از چی بود که دروغ گفت ولی دیگه قرار شد برم عروسی با مامانمینا

تورو نمیدونم ولی من باشم تحمل نمیکنم کار خودمو میکنم .البته شرایط فرق داره من چند ساله به خودم اومدم ...

خب عزیز شرایط شما اوکیه منم اگه شرایط شما رو داشتم حتی طلاق میگرفتم با دو تا بچه حرف زور که بماند