2777
2789
عنوان

قطع شیر شب

127 بازدید | 13 پست

مامانا دختر من دیگه داره میره ده ماه 

ی دندونش در اومده دومی سر باز کرده 

دیگه باید قطع کنم وگر نه دندونش خراب میشه 

چطور شیر شبشو قطع کنم کسی تجربه یا نکته مفیدی داره بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک میخوره یا شیر مادر؟

اگه شیر خشک میخوره باید کم‌کم در حد بیست درصد رقیقش کنین تا نهایتا برسه به آب خالی،چند شب که آب خالی بخوره دیگه بیدار نمیشه.

اگر شیر مادر میخوره راهی نداره باید آخرین وعده شیر رو حدود ۱۲شب بدین و تا ۶-۵ صبح دیگه شیر ندین.

امکان داره چند شب بیدار شه و گریه کنه اما نباید شیر بدین.

پسر اول من در حد سه شب گریه کرد از شب چهارم خوابید.

پسر دومم شب اول یه کم نق زد دید خبری نیست خوابید تا صبح😝

شیر خشک میخوره یا شیر مادر؟ اگه شیر خشک میخوره باید کم‌کم در حد بیست درصد رقیقش کنین تا نهایتا برسه ...

اله شیر خشک در چقد رقیق ؟

دختر من ۱۲۰ تا میخوره که میشه چهار پیمونه 

ی پیمونه کمتر بریزم؟

اله شیر خشک در چقد رقیق ؟ دختر من ۱۲۰ تا میخوره که میشه چهار پیمونه  ی پیمونه کمتر بریزم؟

آره

یک پیمانه میشه ۲۵٪، خوبه.۳-۲شب دیگه یک پیمانه دیگه کم کنین.

دکتر هلاکویی راجع به قطع شیر شب دقیق توضیح دادن،روی نت سرچ کنین و گوش کنین عزیزم.

دختر منم ده ماهشه. از دکترش پرسیدم گفت یکسالگی به بعد شیر شب رو قطع کن ولی الان اگه خودش بیدار نشد واسه شیر، تو هم بیدارش نکن. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
دختر منم ده ماهشه. از دکترش پرسیدم گفت یکسالگی به بعد شیر شب رو قطع کن ولی الان اگه خودش بیدار نشد و ...

وقتی میخان دندون دربیارن باید برای قطع شیر شب اقدام کنی وگر نه دندوناشون میپوسن:))

وقتی میخان دندون دربیارن باید برای قطع شیر شب اقدام کنی وگر نه دندوناشون میپوسن:))

الان چهار پنج تا دندون داره. به دکترش هم اعتماد دارم. همینجوریش هم شبها ساعت چهار به بعد تقاضای شیر داره. گاهی هم پنج یا شش صبح. قبلا خودم ساعت سه اینها بیدارش میکردم شیرش میدادم الان کاریش ندارم میذارم بخوابه. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
الان چهار پنج تا دندون داره. به دکترش هم اعتماد دارم. همینجوریش هم شبها ساعت چهار به بعد تقاضای شیر ...

اهان 

من مامانم اومده بود تهران میرفت دندون پزشکی چون کارش زیاد بود با دکترش صمیمی شدیم 

جلسه آخر گفت میای بچه رو بیار فک و لثه همه چیشو چکاپ کنم 

اون موقع ۶ ماهش بود دندون نداشت گفت تا وقتی در نیاورده میتونه شیر شب بخوره ولی به محض اینکه در اورد باید بفکر قطع کردنش باشی 

شیر شب دندون رو نابود میکنه 

منم برا همین میخام قطع کنم 

‌وزنشم خوبه