2777
2789

من دوره ی عقدمه از خونه م فقط فرشم نرسیده هنوز و آینه کنسولم

واقعا دیگه حوصله ی مامانمو ندارم همش با حرفاش عذابم میده البته مادرش م اینطوریه بچه هاش سی چهل ساله ازدواج کردن ولی همش چه تو روشون چه پشت سرشون میگه خوب ازدواج نکردن و بدبخت شدن و زن یا شوهراشون خوب نیستن

مادر منم دقیقا مثه مادرشه عوض اینکه بگه شوهرت مرد خوبیه برات این کارو کرده اون کارو کرده و مثه بقیه مادرا دخترشو امیدوار کنه به زندگیش الان در اومد گف بیخودی منتظر عروسی نباش میخواستن کاری کنن تا حالا کرده بودن بخدا تو دلمو خالی میکنه بهش میگم خب وظیفه ی توئه زنگشون بزنی بگی فلانی ما پرده زدیم فرشم با پسرت سفارش دادیم برنامه تون چیه میگه نه من زنگ نمیزنم من نمیگم به من چه من بگم میگن دخترش رو دستش مونده

خرید قبل عروسی و ساعت و سرویس م مونده با خوده عروسی😭

یجوری حرف زد باهام قلبم الان میسوزه خب من الان چیکار کنم برم با اونا دعوا چرا عروسی نمیگیرید؟ مگه این حرفا وظیفه ی خونواده ها نیس خدا لعنت کنه آدماییو که با حرفاشون آدمو نابود میکنن😭

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 

طولانی سدنغ عقد بی حرمتی و حتی دعوا بوجود میاره

ب ساده ترین روش عروسی بگیرید و برید سخت نگیرید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حامله شدم

اینکه میشه قوز بالا قوز 

اونوقت عروسی گرفتن برات؟

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 

وقتي كه دوتا خانواده فكر ميكنن كه دوره عقد كافيه و بهتره زودتر برن سره خونه زندگيشون

يا مثلا از قبل مدت زمان دوره عقد رو تعين ميكنن يا وسطاش خودشون تصميم ميگيرن 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

دوره عقدم پر از ناراحتی و استرس

البته مال سالها پیشه ولی کلا خاطر خوبی ندارم

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

عزیزم من پدرشوهرم زنگ زد بابام گفت ما میخوایم عروسمونو ببریم... ولی برای داداشم که طولانی شد پدر عروسمون اومد با بابام حرف زد که کی تالار میگیرید بچه ها برن سر زندگیشون

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔