2777
2789

(فقط بحث سیاسی نکنید نترکه)

دیروز جمعه رفته بودیم بیرون، اون قسمتی از شهر که بضی خانوم ها روسری برمی دارن  چقدر این موهاشون رنگ شده و خشک و سوخته بود! یعنی نگاه می کردی می گفتی این خانوم موهاش چرا انقدر نابود کرده!؟  به موهای خودم امیدوار شدم با اینکه رنگ شده هست ولی انقدر دیگه با دکلره خشک و وزش نکردم!  

به نظرم تنها موی زیبا، مویی اونهایی هست که با رنگ خشک و خراب نشده! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم سریال Inventing Anna رو دیدید یا نه. داستان (واقعی) سر ی دختر فقیر هست که خودش و ی وارث میلیارد جا میزنه و با فریب آدم های با نفوذ، کلاهبرداری میکنه. 

آخر سریال از ی دختره میپرسن شک نکردی که وضع مالی خوبی نداشته؟ دختره میگه باید از موهاش که بهش رسیدگی نمیشد، میفهمیدم. موهای خشک و بی کیفیتی داشت و اصلا بهش رسیدگی نشده بود.

به جنس کیفت مو ژنیتک نگه داری بستگی داره نه رنگ دکلرهه من موهام نه رنگ نه کراتین وپروتیین و..اماپر م ...

قبلا موها طرف زیر روسری بود از جلو روسری می دیدیم می گفتیم چه دکلره قشنگی کرده الان که کل موی طرف می بینیم قشنگ پایین موهاش سوخته و داغونه. همه اش وز و خراب! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نمی دونم سریال Inventing Anna رو دیدید یا نه. داستان (واقعی) سر ی دختر فقیر هست که خودش و ی وارث میل ...

اخه این رسیدگی ها هم واقعا هزینه بر هست یه ماسک های گرون گرونی معرفی می کنند که با حجم مویی که ما ایرانی ها داریم بعد چند بار استفاده کامل تموم می شه و باید دوباره بخریم

قبلا موها طرف زیر روسری بود از جلو روسری می دیدیم می گفتیم چه دکلره قشنگی کرده الان که کل موی طرف می ...

اونی که نمیرسه نمیرسه دیگه من محجبه ام اما کراتین و ماسک داخل و بیرون حمام و اینام به راهه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اونی که نمیرسه نمیرسه دیگه من محجبه ام اما کراتین و ماسک داخل و بیرون حمام و اینام به راهه

دوستم موهاش کراتین کرد بعد می گفت موهاش خیلی خشک و موخوره شده بود 

اخه این رسیدگی ها هم واقعا هزینه بر هست یه ماسک های گرون گرونی معرفی می کنند که با حجم مویی که ما ای ...

درسته. آراستگی هزینه داره. به نظرم کراتین کردن (اصولی و توی جای درست) خیلی سرمایه گذاری بهتریه نسبت به استفاده از ماسک و محصولات مویی مختلف. 

دوستم موهاش کراتین کرد بعد می گفت موهاش خیلی خشک و موخوره شده بود

نمیدونم من سومین باره کراتین کردم سری های قبل وز و موخوره نبود ولی خیلی راضی نبودم این بار آخر واقعا راضی بود 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹