2777
2789
عنوان

چجوری دوره ی عقدتون تموم شد عروسی گرفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 44 پست

مگه قبل عقد طی نکرده بودین دوره عقدتون چقدر باشه عروسیتون کی باشه؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی سدنغ عقد بی حرمتی و حتی دعوا بوجود میاره ب ساده ترین روش عروسی بگیرید و برید سخت نگیرید  ...

چون تو جهیزیه راحت نگرفتن بم واقعا نمیتونم توهین به خودمه بخدا زده به سرم برم دادگاه بگم نفقه بم نمیده خونه و زندگیمم چیدم نمیزاره توش بشینم

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 

خانواده دختر نمیگن بیایید عروسی بگیرید هیچ وقت ‌.

یا برنامه تون چیه ؟ 

خانواده داماد میان میگن . میگن ما عروسی میخواهیم بگیریم و ... 

حتی موردهایی دورو برم هستن و بودن که ۷ سال ۸ سال عقد بودن .‌اما خانواده عروس نمیتونست بگه عروسی بگیرید . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ان شالله مشکلتون حل شه

ما شب بله برونمون تاریخ حدودی عروسی رو مشخص کردن. گفتن ۵ تا ۶ ماه بعد عروسی

همه وسایل هم چیدیم و تموم شد ۵ روز بعد عروسیمون بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عالی بود 😂

🤣🤣🤣🤣فک کن دو هفته بعد عقد حامله شدم

بچمم از شانس ی ماه زود دنیا اومد

نمیدونی چ حاشیه ای بود

ما ۵ سالم دوست بودیم

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
چون تو جهیزیه راحت نگرفتن بم واقعا نمیتونم توهین به خودمه بخدا زده به سرم برم دادگاه بگم نفقه بم نمی ...

خودت باهاش صحبت کن

نباید اجازه دخالت تو جهاز می‌دادی چون تا آخر همینه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مگه قبل عقد طی نکرده بودین دوره عقدتون چقدر باشه عروسیتون کی باشه؟

نه پدر و مادر من هیچی سرشون نمیشد هیچ حرفی نزدن فقط قرار بود تا کابینت و کمد دیواریو بزنن و منم جهیزیه بخرم خاک تو سرم هیچکس منو راهنمایی نکرد

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 
خانواده دختر نمیگن بیایید عروسی بگیرید هیچ وقت ‌. یا برنامه تون چیه ؟  خانواده داماد میان ...

ولی ما بابای عروسمون اومد گفت.. با احترام و ادب نشستن گفتن حاج آقا کی بچه ها برن سر زندگیشون

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ولی ما بابای عروسمون اومد گفت.. با احترام و ادب نشستن گفتن حاج آقا کی بچه ها برن سر زندگیشون

شما با ادب و احترام قبول کردید .

اما خانواده ها فرق دارن.  خیلیاشون فقط میگن فعلا میبینی خونه نداره   و .....  و رد میکنن کلا .وگرنه اینهمه ۷ و ۸ سال عقد نمی موندن هیچکس 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خودت باهاش صحبت کن نباید اجازه دخالت تو جهاز می‌دادی چون تا آخر همینه

خودشم هی امروز و فردا میکنه

والا دیدم برا همه چیز منو میبره گفتم منم برای چنتا چیزای اصلی ببرمش نظر بده البته خدایی اذیت نمیکرد فقط هی داره لفتش میده الکی من میگم حداقل خریدامونو بکنیم 

شما با ادب و احترام قبول کردید . اما خانواده ها فرق دارن.  خیلیاشون فقط میگن فعلا میبینی خونه ...

آره دیگه... بابای منم گفت برن دنبال تالار.. وایی هفت هشت سال خیلیه.. ما نه ماه عقد بودیم به نظرم زیاد بود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نه پدر و مادر من هیچی سرشون نمیشد هیچ حرفی نزدن فقط قرار بود تا کابینت و کمد دیواریو بزنن و منم ...

هر چند از قبل طی کنین هم اتفاق ناخواسته ممکنه پیش بیاد عقب و جلو بیوفته 

با همسرت حرف بزن بگو بریم سر خونه زندگیمون اگه همسرت خودش اکی باشه همه شرایط رو محیا میکنه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪