2777
2789
عنوان

همسایمون دیده شوهرم دختر اورده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6318 بازدید | 116 پست
وای ن بهیچ وجه نرو وایستا کار به دعوا ک کشید زنگ بزن پلیس صورت جلسه کنن که میخواد بیرونت کنه

دقیقا درست میگید

اسی شما برو خونه اگر نمی‌خوای شب بمونی باهاش دعوا بگیر که از خونه بیرونت کنه

سریع زنگ بزن پلیس گریه زاری کن و بگو بیان

باید صورت جلسه کنه

که از خونه بیرون کرده

مدرکش تو دادگاه لازمت میشه و تو دادگاه عدم تمکین بنفعت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیددارم ولی اون زرنگه عمرا تو این هفته اخر کسیوبیارع چون فهمیده امروز رفتم اونجا

خب برو از خونه بیرون قهر کن الکی یه مسافر خونه برو یا خونه اشنا 

زندگیته عزیزم سفت بچسب از همین الان شوهرتو بفهمون که بچه بازی نیست داستان

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
اخه خودتون میرید کش موتونم ببرید 

بعضی ها واسه اینکه به زن طرف بفهمونن یه چیزی میزارن جا اینو تو اینستا دیدم

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

وای ببخشید یادم افتاد به یه تاپیک چند وقت قبل که می‌گفت شوهرم زن آورده خونه 

ازش پرسیدیم از کجا فهمیدی ؟میگفت یه موی بلند چسبیده به سقف حموم 🤣🤣🤣

بنظرم زن عنکبوتی بوده خواهر مرد عنکبوتی 😁😁😁

منم یه بار شوهرم برد خونه مادرم اینا برگشتم خونه دیدم بالشتم چنان بوی عطر شیرین زنونه میده که همونجا ...

اگه زن در خواست طلاق بده و مدارکی هم داشته باش که بهش خیانت شده دادگاه چه رای میده شرایطش چیه؟ اگه بچه داشت باش حضانت بچه رو می سپارن به مادر یا پدر؟

کاششش ..نمیدونم چرا این سرنوشتمه من تو مجردیم خیلی پاک زندگی کردم دست نامحرم بهم نخورده بود که زن ای ...

با شوهرتون چجوری ازدواج کردین سنتی بود؟تو دوران آشنایی اخلاق و رفتارش با شما چطوری بود؟