2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شد زندگیم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 47 پست

من نمیدونم دعوای اخرتون از سر چی بوده 

اما برا خودت یکم حرمت و عزت قایل شو همیشه که تو جلو بری و و کوتاه بیای مردا خودشونو برتر فرض میکنن

گاهی سر سنگین باش .اویزون نباش .اما درعین حال که پس میزنی با پا پیش بکش 

مشکلاتت یهویی اینطور نشدن یه ریشه داشته که الان بزرگ شده 

درهرصورتم نگران یه حرف تو دعوا نباش کلا تو عوا حرف بد زیاده حلوا که پخش نمیکنن تو دعوا

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه ...چند وقته ازدواج کردی مگه ..کم کم راه تو عوض کن ...شوهر من از اول دوستم نداشت و ارزش نمیز ...

تونستی دلسوزی رو بذاری کنار ؟ من میخوام دیگه الویت خودم باشم و دلسوزی رو بذارم کنار 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من نمیدونم دعوای اخرتون از سر چی بوده  اما برا خودت یکم حرمت و عزت قایل شو همیشه که تو جلو بری ...

شوهر من ذنبال بهونس برا دعوا دختر سه سالم همش نگران منه دیروز داد زد تو شونه من چرا مو هست دخترم گف بابا من شونه کردم ، اینو گف ک سر من داد نزنه اونوقت دختر من فقطط ۳ سالشع

همه دنیام دخترم❤️
تونستی دلسوزی رو بذاری کنار ؟ من میخوام دیگه الویت خودم باشم و دلسوزی رو بذارم کنار 

نمیشه بخدا ...یکم کمتر شده مثلاً برای جوش زدن هاش و غذا نخوردن های وو خودش دلم نمیسوزه ...خرج که دستم نیست ببینم دلم میسوزه یا نه ...بازم می‌دونم چیزی ندارع فکر بعد میافتم با بچه کوچیک

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
پس الاکه میدونی درستش کن کتابهایی که بهت معرفی کردم روبخون وتغیرکن ازقدیم گفتن اویزونی گریزونی گریزو ...

دقیقا بهش هم گفتم انگار ک من آویزونشم همین حسو هم دارم 

همه دنیام دخترم❤️
شوهر من ذنبال بهونس برا دعوا دختر سه سالم همش نگران منه دیروز داد زد تو شونه من چرا مو هست دخترم گف ...

خدایااا ..خدا حفظش کنه برات ..منم بچه ام شده همه کسم تک و تنها منو بچه ام 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
خدایااا ..خدا حفظش کنه برات ..منم بچه ام شده همه کسم تک و تنها منو بچه ام 

دیروز خسته شدم داد زدم سرش اینقد گریه کرد گف تو منو دیگ دوس نداری مامان خودمم نشستم گریه کردم بعد بغلم کرد میگف مامان دوسم داری؟ دوسم داری؟😔

همه دنیام دخترم❤️
شوهر من ذنبال بهونس برا دعوا دختر سه سالم همش نگران منه دیروز داد زد تو شونه من چرا مو هست دخترم گف ...

ببین این روزا مشکل اعصاب نداره فشاری جایی بهش نیست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین این روزا مشکل اعصاب نداره فشاری جایی بهش نیست 

ن هیچ فشاری نیس اونموقع ها ک با من خوب بود و دوسم داشت ک حتی هزارتومنم نداشت 

همه دنیام دخترم❤️
نمیشه بخدا ...یکم کمتر شده مثلاً برای جوش زدن هاش و غذا نخوردن های وو خودش دلم نمیسوزه ...خرج که دست ...

آره منم همینم چون حساب کتابشم میدونم خیلی مراعات میکنم خیلی مراعاتش رو کردم هر چی پول دادم دیگه نگرفتم دیروز میگه منت میذاری من تمام تلاشمو کردم اوضاع اقتصادی خرابه و فلان گفتم نه منت نیست تو محبت رو توی کلام و نوازش میبینی منم گفتم بدونی این کارارو اگه کردم از نظر من محبت ولی دلش شکست گریه کرد منم دلم شکسته واقعا دلم شکسته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

تاپیک های منو ببین و بخون

همون شوهری که  زنگ میزد حاضرشو بیام بریم برات طلا بگیریم طلای سنگین

الان تو روی من نگاه هم نمیکنه و میره با زن دیگه میخوابه 

اعتماد به نفس داشته باش با خانوادت در ارتباط باش وابسته مرد نباش محکم باش