2777
2789
عنوان

از کی مثه من شدید

51 بازدید | 5 پست

خانما من جدیدا تصمیم گرفتم کمتر حرص بخورم تو زندگی 

۲۳سالمه 

مجردم

قبلنا خیلیی برا چیزای الکی خودمو ادیت میکردم 

درگیری فکری درست میکردم ، بخصوص راجب مامان بابام

ولی الان دیگه حتی حوصله فکر کردن الکی و غصه خوردن هم ندارم 

حتی راجب یسری چیزا هم دیگه نطر نمیدم 

مثلا پدر من ادمیه که انقد الکی به بقیه بخصوص فک و فامیلاشون محبت میکنه که آخرش همونا پررو میشن ناراحتش میکنن و در حقش بدی میکنن 

بخصوص یکی از عمه هام 

قبلا خیلییی بهش میگفتم ، میگفتم باباااااا محبت الکی نکن بهش ، این نمی‌فهمه 

گوش نمی‌کرد،  الکی درگیری فکری برام درست میشد 

ولی دیگه الان هیچییییی نمیگم 

میگم به من چه اصن ، بزار خودش هرکار میخواد بکنه بکنه ، من کار خودمو میکنم 

نظر شما چیه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

فک کنم از ۱۶ اینا ، نمیدونم خیلی ساله 

کار درستی میکنی 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

نود درصد مردا همینن. 

منم ۲۳ سالمه و مثه تو ام اصلا اهمیت نمیدم به این چیزا

زندگیتو بکن و بیخیال باش

چیزی که روزی تو باشه بهت میرسه و هرکی میخواد خودشو فدای کسی دیگه کنه به جهنم بکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نود درصد مردا همینن. منم ۲۳ سالمه و مثه تو ام اصلا اهمیت نمیدم به این چیزازندگیتو بکن و بیخیال باشچی ...

اره دقیقاااا

قبلا خیلیی حرص میخوردم ولی الان میگم به من چه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
اره دقیقااااقبلا خیلیی حرص میخوردم ولی الان میگم به من چه

آفرین ، آدم بزرگتر میشه عاقل تر میشه ، میفهمه هیچی ارزش حرص خوردن نداره. تو فقط سهم خودتو بگیر و تا میتونی واسه خودت خرج کن و حالشو ببر، دیگه بقیش واست مهم نباشه کل سرمایه باباتم آب برد بگو بره به درک. اصا بیست و چهاری به بقیه خدمت رسانی کنه ، خواست خودش بوده 

آفرین ، آدم بزرگتر میشه عاقل تر میشه ، میفهمه هیچی ارزش حرص خوردن نداره. تو فقط سهم خودتو بگیر و تا ...

اره دقیقا گل گفتی اصن به من چه 

زندگی خودشه هرکاری میخواد بکنه بکنه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘