2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شد زندگیم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 47 پست
منم دقیقا همینه با این تفاوت تو یه دوره دهروزه خودمو کردم مثل سنگ ،سرد ،الانم برای یه هفته از پیشش د ...

شوهره من با تمام بدرفتاریاش انتظار داره من باز تو روش بخندم آخه عادت کرده همیشه اینجوری بودم الان همش داد و توهین و.. 

همه دنیام دخترم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدتو نباید میذاشتی براش فکر کرده کیه شایدم دروغ میگفته که دوستت داره

نه راست میگفتع واقعا دوسم داشته ینی جوری بود که طاقت دیدن اشک منو نداشت دیشب گف برو اینقد گریه کن تا بمیری برو تا صب گریه کن

همه دنیام دخترم❤️

بله عزیزم دقیقابخاطرهمین کارات بوده دقیقامثل یک دخترساده وبدون سیاست عمل کردی وارزش خودتوندونستی پیشنهادمیکنم حتما کتاب زنان زیرک جلد۱ وجلد۲ روبخونی خووت قشنگ متوجه اشتباهاتت میشی لینکارهاکه کردی اسمش خوب بودن وعاشق بودن و.....نیست اسمش طادگی وبی سیاستی هست

عین من 

کلا برعکس شو اهمیتی نده خودتو باخودت سرگرم کن تاوقتی برات مهم باشه رابطتون اون تلاشی نمیکنه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
شوهره من با تمام بدرفتاریاش انتظار داره من باز تو روش بخندم آخه عادت کرده همیشه اینجوری بودم الان هم ...

منم شوهرم دقیقا تا یکم ناراحت میشم میگه باز باد کردی ،ولی اصلا توخونه ما هیچ کس حق داد زدن وتوهین نداره، الان دوازده ساله ازدواج کردم یبار دعوا صدا دار داشتیم 

خدایا شکرت🌹
بله عزیزم دقیقابخاطرهمین کارات بوده دقیقامثل یک دخترساده وبدون سیاست عمل کردی وارزش خودتوندونستی پیش ...

میدونم خودم میدونم ک چجوری با این سادگیم همه چیو خراب کردم اما من فقط میخواستم با چشم پوشی و فراموش کردن زندگیمو خوب عاشقانه نگهدارم که یوقت از من سرد نشه بدتر شد

همه دنیام دخترم❤️
پس منم اینجوری میشم😔‌منی‌ ک مثلا ازدواج عاشقانه ای داشتم 

خدا نکنه ...چند وقته ازدواج کردی مگه ..کم کم راه تو عوض کن ...شوهر من از اول دوستم نداشت و ارزش نمیزاشت ..ولی زات من اینجوری بود براش دلسوزی میکردم ..ولی اون مثل حیوون باهام رفتار کرد و بیشعور بشدت اصلا راهی ندارم آدم نمیشه

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
عین من  کلا برعکس شو اهمیتی نده خودتو باخودت سرگرم کن تاوقتی برات مهم باشه رابطتون اون تلاشی ن ...

خب اینکارو هم میکنه زندگیو زهرمارم میکنه اینقد داد و فریاد که چته چ مرگته چرا اینجوری میکنی خستم کردی زندگیمو خراب کردی و این حرفا

همه دنیام دخترم❤️

منم دیروز با همسرم بجث کردم گفت هیچ وقت بهم محبت نمیکنی فقط موقع رابطه من محبت تورو دیدم این چندسال 

منم دلم شکسته واقعا چون من نمیتونم محبت کلامی و این جیزا داشته باشم بجاش همیشه الویتم اون بوده از خودم زدم گذاشتم براش منم بهش کلی حرف زدم و واقعا ناراحتم چرا اینجوری میشه دیشبم اومد عذرخواهی ولی نمیخوام آشتی کنم فعلا باهاش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
میدونم خودم میدونم ک چجوری با این سادگیم همه چیو خراب کردم اما من فقط میخواستم با چشم پوشی و فراموش ...

پس الاکه میدونی درستش کن کتابهایی که بهت معرفی کردم روبخون وتغیرکن ازقدیم گفتن اویزونی گریزونی گریزونی اویزونی نبایدانقدر به مردبچسبی وهرچیزی گفت بگی چشم اینطورجلوی چشمش اویزون میای خواهرم انشالله که مشکلاتت حل بشه 

من که به زندگی همه ی متاهلا نگاه می کنم می بینم اون خانومایی که خودشون رو در اولویت قرار میدن و فداکاری واسه شوهر ندارن خیلی عزیز هستن و شوهراشون واسشون جون میدن 

رویه تو عوض کن و یکم بهش حس ترس از دست دادن القا کن

خدا نکنه ...چند وقته ازدواج کردی مگه ..کم کم راه تو عوض کن ...شوهر من از اول دوستم نداشت و ارزش نمیز ...

۴ سال قبلشم ۴،۵ سال دوست بودیم

همه دنیام دخترم❤️
پس منم اینجوری میشم😔‌منی‌ ک مثلا ازدواج عاشقانه ای داشتم 

بخدا ارزش نداره بخاطر مردا بخوای اینهمه از خودگذشتگی کن چون نمی‌فهمن فک میکنن وظیفته یا دور برشون میداره فک میکنن چ خبره زود پروو میشن برای آشتی هم اشتباه کردی همیشه پیش قدم شدی وقتی مقصر نیستی منتظر باش بیاد معذرت خواهی کنه منم مثل خودت اشتباه زیاد داشتم چون از عشق و دوست داشتن زیاد خیلی از خود گذشتگی کردم ولی دیدم آخرش یه چیزم بدهکار میشم اونجوری که باید محبت نمی‌گیرم ازش اعتماد بنفسم میاد پایین کلا بیخیال عشق و عاشقی شدم الان دیگه مثل قبل اون همه دوسش ندارم اینجوری راحت ترم خودم می‌خوام که خیلی دوسش نداشته باشم چون واقعا اذیت میشم شما هم از این به بعد خیلی جدی باش تو زندگیت بذار به خودش بیاد فقط و فقط خودتو دوست داشته به خودت ارزش بده 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁