2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بیش از حد خوبن اذیتم دیگه،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شما هم رو‌مخی😁 میگی خواب موندی واسه مدرسه پسرت بعد خودت میگی که خب طبیعی هست اصلا طبیعی نیست ...

عزیزم من شاغل هستم  نه ماه بارداری رو با وجود عمل و مشکلات بارداری کامل تگو بیش از تایم کاری میرفتم سرکار

اتفاقا مرخصی زایمانم تا چهل روزگی هست و قراره برم 

الان هم توی خونه کارهای اداره رو انجام میدم پس تنبل نیستم یکی دوبار در نه ماه تحصیل بچه پیش میاد آدم پیرس بشه

ضمن اینکه خودم سنی ازم گذشته بلدم خودم رو جمع و جور کنم

کلا شما هم رو‌مخی😁 میگی خواب موندی واسه مدرسه پسرت بعد خودت میگی که خب طبیعی هست اصلا طبیعی نیست ...

عزیزم اینا از بی نظمی نیست روزای اولی ک نوزاد داری هیچی دست خودت نیست ،منم الان ی نوزاد ۴۰روزه دارم ۲۴ساعته بیدارم شاید در طول شبانه روز دو ساعت بتونم بخوابم خب مشخصه ممکنه خسته باشم نتونم مثل قبل برنامه ریزی کنم،الان دقیقا چهل روزه ک بیخوابی دارم ،باید صبوری کرد تا بچه خوابش تنظیم بشه اطرافیان بهتره آدمو درک کنن

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
عزیزم اینا از بی نظمی نیست روزای اولی ک نوزاد داری هیچی دست خودت نیست ،منم الان ی نوزاد ۴۰روزه دارم ...

گلم خودم دوتا بچه دارم و‌تمام این روزا رو‌گذروندم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیزم من شاغل هستم  نه ماه بارداری رو با وجود عمل و مشکلات بارداری کامل تگو بیش از تایم کاری می ...

پس شما که اینقدر توانایی داری بچه رو‌خودت حموم کن

اصلا سخت نیست

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....