2777
2789
عنوان

کسایی که کنکور قبول نشدن بیان!🙂

268 بازدید | 15 پست

سلام یه چیز میپرسم راست و حسینی جواب بدین واقعا بکوب خوندین ک قبول نشدین یا الکی میگید خوندیم کنکور سخت بود

اخه من دیدم طرف کلی کلاس میره خانوادش انواع کتاب تست فراهم کردن همشم کلاس میزارن بچمون کنکور داره دختره میره تو رابطه دوستی وفلان خب این ادم با وجود رابطه چطور میتونه تمرکز کنه یا مثلا همش تو اتاق سرش تو گوشی بوده ولی میگفته دارم درس میخونم

یعنی یکنفر از تابستون ۶.۷ ساعت هرروز پیوسته بخونه تست هاشم بزنه مسلط بشه چند ماه اخرم مرور کنه واقعا پرستاری یا فرهنگیان نمیاره؟

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه میاره البته توکل باید کنه آدم . 

ثانیا کنکور امسال که سخت نبوده

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

فقط اینو یادت باشه هیچ تلاشی بی نتیجه نیست

هیچ نتیجه ای هم بی دلیل نیست

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

نه من خداییش نخوندم این چندسالو  اصلا بکوب نخوندم اصلا اصلا  بخاطر همین از خودم ناراضی ب ...

دقیقا من خودمم نخوندم خیلی خیلییی پشیمونم یجا نوشته نوشته بود و در اخر نکرده هاست ک باعث حسرت میشع

اونایی که میگن خوندیم قبول نشدیم چرت میگن یانخوندن یا درست حسابی نخوندن این چیزی که گفتی هم ممکن ...

بنظرت بدون وجود مشاوره هم میشه؟

ازمون قلمچی ام ثبت نام کنه

کتاب تست هاشم مثلا کنکوری 1404باشه کتاب تست هاش مال 401باشه؟🥺

منو امسالو نخوندم منظورم سال دیگ بود🥺

عبب ندارن مهم سال کنکوره.

من دهم یازدهم خیلی خوندم حتی تابستونی که وارد دوازدهم می‌شدم هم عالی خوندم اما سال دوازدهم هیچییی خصوصا بعد از کنکور دی اصلا نمیخوندم و نتیجه ای نگرفتم امسال دیگه نشستم درست خوندم امیدوارم همچین درست پیش بره اگه خدا بخواد 💖 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )