2777
2789
عنوان

امروز مادرشوهرم بهم زنگ زد😔😔😔

541 بازدید | 31 پست

من تقریبا ۲ سال پیش با شوهرم ی بحثی و دعوایی داشتیم ک خانوادش فهمیدن.شوهرم ی هفته بعد دعوا تشنح کرد و بعد اون بازم بدون هیچی تشنج کرد ک دکتر گفت صرع داره خلاصه الان داره قرص‌میخوره و‌دیگ تشنح نکرده.

هستید بگم بقیشو لایک میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت تشنج اصلااااا ربطی ب دعوا بحث نداره ممکنه برا هرکسی بشه بچه ۱ ماه تشنح میکنه. خب بخاطر عملکرد مغزهو فلان.

حالا مادرشوهرم همیشه میگ بخاطز این باهم دعوا کردید این‌طور شد.

اما اون ن اولین دعوای ما بود ن آخرین دعوا..

دکتر گفت تشنج اصلااااا ربطی ب دعوا بحث نداره ممکنه برا هرکسی بشه بچه ۱ ماه تشنح میکنه. خب بخاطر عملک ...

امروز میگ  عروس خواهرم تشنج کرده و فلان اینا گفتم خب بره دکتر قرص میده اوکی میشه میگ  گفته ک ایناهم ی بحثی داشتن ک بعدش اینطور شده. .من هیچی نگفتم نشستم گریه کردم ک چرا منو مقصر میدونن ک باعث تشنح شوهرم شدم😔 چی‌بگم بهشون اگ‌بازم اینطوز گفتن 

عزیزم خواب زده رو نمیشه بیدار کرد.دنبال توجیهش نباش..منم مادرشوهرم تو این چیزا بی انصاف بود خدا جور ...

نمیدونم بخدا شوهرم میک ولش کن سواد نداره نمیدونه میخاد توجیح کنه اما خب این‌طور میگن حس میکنم تقصیر من بوده

نمیدونم بخدا شوهرم میک ولش کن سواد نداره نمیدونه میخاد توجیح کنه اما خب این‌طور میگن حس میکنم تقصیر ...

افرین به عقل شوهرت خوشم اومد درست گفته اون بنده خدا سوادم نداره مادرم هسد دیت خودش نیست

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

عزیزم شما یه سرچ در مورد تشنج و دلایل اون داشته باش، این حالت ربطی به دعوا نداره، البته ممکنه مسایل روحی تشدید کنه ولی مطمئنا همسرتون یه مشکل جسمی داشتن که تشنج کردن، 

و ممکنه این مشکل برای خیلی ها پیش بیاد...