2777
2789
عنوان

کسی هست بچش از مردا بترسه؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست
دختر من اینجوریع کلا از مردا خوشش نمیاد حقیقتا من خودمم اینجوریم از بچگی تا همین الان کوچیک ک بود ش ...

دقیقااااا اینم گریه میکرد پوست تیره میدید الان میگه مامان میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفت و آمد نداریم اصلا😓

خب علت همینه. پس هر روز ببرش پارک یا مسجد . بزار تعامل داشته باشه با آدمها 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
متوجه منظورتون نشدم

میگم سعی کنید پیش بزرگتر ها بیشتر ببریدش سعی کنید افراد دیگه که توی ذهنش ازشون ترس داره و چیز ترسناکی ساخته با خوش رویی و خوش برخوردی و تفریح دنیای ذهنیشو قشنگ تر کنن....خیلیامون توی بچگی ترس های مختلفی داشتیم من خودم از تاریکی میترسیدم وقتی زمانی عادت کردم و بهش غلبه کردم اوکی شد...

شماهم باید پیش بزرگتر ها ببریدش باهاش شوخی کنن وقت بگذرونن لحظات خوبیو براش درست کنن

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
میگم سعی کنید پیش بزرگتر ها بیشتر ببریدش سعی کنید افراد دیگه که توی ذهنش ازشون ترس داره و چیز ترسناک ...

منظورم چه دوست چه آشنا چه فامیل

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
میگم سعی کنید پیش بزرگتر ها بیشتر ببریدش سعی کنید افراد دیگه که توی ذهنش ازشون ترس داره و چیز ترسناک ...

کاملا درسته 

می دونید آخه اینجا مردهای سبزه هم زیاده

می‌ترسه از اونا

کاملا درسته  می دونید آخه اینجا مردهای سبزه هم زیاده می‌ترسه از اونا

خب اگه آشنا یا دوست یا فامیلی دارید که به این شکل هست اگه امکانش هست بذارید اونا کمی باهاشون رو در رو بشن باهاش بازی بکنن و بگن بخندن...

بنظرم این راه خوبیه تا فکرش قشنگ تر بشه توی این موضوع

چشم عزیزم  سخته توی گرمای بوشهر

آخی حق داری. پس انشا الله بره پیش دبستانی درست میشه.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
خب اگه آشنا یا دوست یا فامیلی دارید که به این شکل هست اگه امکانش هست بذارید اونا کمی باهاشون رو در ر ...

چشم اگه همکاری کنن خیلی خوبه 

امیدوارم موفق بشم

چشم اگه همکاری کنن خیلی خوبه  امیدوارم موفق بشم

انشالله که میشید...اینکه اینقدر پیگیر هستید و براتون این مسائل مهمه مشخصه شما مادر دلسوزی هستید و موفق میشید   

انشالله هم خودتون هم خانواده اتون همیشه کنار هم شاد و سلامت و موفق باشید   

انشالله که میشید...اینکه اینقدر پیگیر هستید و براتون این مسائل مهمه مشخصه شما مادر دلسوزی هستید و مو ...

ممنونم از لطفتون 

هفته ای دوبار بازی درمانی هم میبرمش

خیلی مهمه برام، چون خودم فوق العاده اجتماعی بودم از اول 

بازم ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻