2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه

77 بازدید | 20 پست

دخترم ۸ سالشه میخواد ناخن مصنوعی بزاره به من میگفت یکی از بچه ها تو مدرسه آورده بود گذاشته رو ناخنش مدل بچگونه،،،، میگه منم میخوام 

البته خیلی به ناخن بلند علاقه داره

به نظر شما چکار کنم اجازه بدم بخره یا نه ؟

بهش گفتم بزار فکرامو بکنم ببینم به دردت میخوره یا نه 

نمیدونم چی بهش بگم 

لطفا بهم بگید چجوری برخورد کنم باهاش؟؟؟؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

تو دلم میگم هر کی هر غلطی میکنه دلیل نمیشه تو هم همون غلط و بکنی منتها نمیدونم چجوری به دخترم بگمش

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ اشکال داره کاشت ک نیس  البته پنجشنبه جمعه بزاره یا تابستون

برا سنش زود نیست این غلطا

تک فرزنده؟

اگر بله دختران ۸ تا ۱۱ و پسران ۱۳ تا ۱۶ 

اگر تک فرزند باشن بحران های شدید ترس تجربه میکنن که حتی روی روابط پدر و مادر اثر منفی میذاره پس خییییلی حواستو جمع کن و به حرف های خاله زنکی اینجا توجه نکن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

من باشم اجازه نمیدم 

چون امروز ناخن مصنوعی هست فردا چیزهای دیگه میاد وسط ... به نظرم باید قاطع بود .منم دخترم هفت سالشه از این حرفا میزنه چون میبینه اما باهاش خیلی صحبت میکنم . البته اینم بگم تیپ و نوع آرایش و پوشش مادر هم مهمه 

مثال میزنم چون من تیپ شما رو نمی‌دونم چه طوریه آکا مادری که خودش ناخن کاشته نمیتونه منع کنه بچه شو 

تک فرزنده؟ اگر بله دختران ۸ تا ۱۱ و پسران ۱۳ تا ۱۶  اگر تک فرزند باشن بحران های شدید ترس تجرب ...

یه برادر نوزاد داره

من باشم اجازه نمیدم  چون امروز ناخن مصنوعی هست فردا چیزهای دیگه میاد وسط ... به نظرم باید قاطع ...

نه من تیپم سادس و کاشت هم قبلا داشتم الان ندارم

یه برادر نوزاد داره

توکل به خدا ، باهاش راه بیا ، البته دوستان خوب هم مهمه ، همه چیزو بهش توضیح بده

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
تک فرزنده؟ اگر بله دختران ۸ تا ۱۱ و پسران ۱۳ تا ۱۶  اگر تک فرزند باشن بحران های شدید ترس تجرب ...

برادر نوزاد داره ولی چه ربطی داشت متوجه منظورتون نشدم

تو دلم میگم هر کی هر غلطی میکنه دلیل نمیشه تو هم همون غلط و بکنی منتها نمیدونم چجوری به دخترم بگمش

همینو ملایم بگو بهش

ما یه همسایه داریم خانومه خیلی قرتی و بی بند و باره و درو قفل می‌کنه رو بچه هاشو و می‌ره باشگاه و ...

هروقت دخترم میگه منم می‌خوام مثل فلانی فلان کارو بکنم میگم پس منم مثل همسایه مون از فردا میرم اینور اونور شماهم تو خونه بمونید تنها. قبول ؟تا اینو میگم میگه عه نمیشه مامان میگم پس   مقایسه ممنوع   و قانع میشه 

برا سنش زود نیست این غلطا

از نظر من نه 

الان دختر خواهرشوهرم ۹ سالشه بالم لب بچگونه داره ک فقط لباشو نرم میکنه رنگ‌ نداره یا عطر کودکانه و لاک اینا 

کلا دخترا ازین قرتی بازیا دارن اما کاشت و کراتین اینا زیادیه بنظرم 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
همینو ملایم بگو بهش ما یه همسایه داریم خانومه خیلی قرتی و بی بند و باره و درو قفل می‌کنه رو بچه هاش ...

چه خوب ولی اینجا همچین کسایی نداریم که ازش استفاده کنم 

خیلی التماسم میکنه نمیدونم چکار کنم واقعا؟؟؟

از نظر من نه  الان دختر خواهرشوهرم ۹ سالشه بالم لب بچگونه داره ک فقط لباشو نرم میکنه رنگ‌ ندار ...

دختر منم داره هم بالم و لاک و عطر و یه خورده لوازم آرایشیای منم برداشته برای خودش ولی ناخن دیگه جدید بوذ

از اینکه میگه فلانی داره منم میخام بدم میاد