2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 20 پست
دیده دخترت که کاشت داشتی ؟

قبل از تولد داداشش بود اره دیده باهمم میرفتیم ارایشگاه

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
چه خوب ولی اینجا همچین کسایی نداریم که ازش استفاده کنم  خیلی التماسم میکنه نمیدونم چکار کنم وا ...

یه آدم خیالی درست کن براش 

مثلا بگو امروز رفته بودم خرید یه دختر بچه داشت تو خیابون گل می‌فروخت گفته مامانم منو هر روز می‌فرسته کار کنم بگو دلم سوخت براش چقدر دوست داشت جای تو باشه و .... از این داستانها 

یا یه داستان در مورد یه مامان بدجنس و خوشگذرون بساز 

بگو اگر تو میخوای مثل بقیه دوستات باشی پس منم می‌خوام مثل بقیه زنها باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل به خدا ، باهاش راه بیا ، البته دوستان خوب هم مهمه ، همه چیزو بهش توضیح بده

مثلا چه توضیحی بدم واقعا نمیدونم چی بگم

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
یه آدم خیالی درست کن براش  مثلا بگو امروز رفته بودم خرید یه دختر بچه داشت تو خیابون گل می‌فروخ ...

اوکی فکر خوبیه 

ممنونم

مثلا چه توضیحی بدم واقعا نمیدونم چی بگم

اینکه وقتی بزرگ بشی میتونی بعضی کار ها رو انجام بدی اینکه چسب چقدر ضرر داره برای ناخن و پوست و.....

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
اینکه وقتی بزرگ بشی میتونی بعضی کار ها رو انجام بدی اینکه چسب چقدر ضرر داره برای ناخن و پوست و.....

اینم فکر خوبیه 

ممنونم