ک فقط لبخند بزنم خدا همه کار میکنه تو زندگیم ک من از روی رضایت لبخند بزنم به خنده واقعی خنده ای از درون خدایا دمت گرم واقعا همینطوره پس استقامت نشون بده و این خنده رو ادامه دار کنننن چقد خدای بامرامی هستیی چقدر مشتی هستی خدایا دمت گرم واقعا چقدر صبوری هربار گناه میکنم ولی با لطف رحمتتت کمکم کردی اصلا ب گناهم نکا نکردیی ب بدی هام نگا نمیکنی چقدر بخشنده و مهربونی همیشه منو با مهربونیت تو زندگیم شرمنده خودت میکنی و عاشقم میکنی راست میگه داداش رضا خیلیییی خوبی خدایاااا شکرت ب خاطر خودت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚
معلم واقعی خداست منو فرستاد تو لجن تو گناه بازم عوام رو داشت و کلی رشدم داد و بعد منو آورد بیرون از اون محیط و کلی درس گرفتم بعد منو آورد بیرون خدایا چقدر مهربونی رب واقعی خودتی راست میگه همش بازی خدا ونده برای رشدم همش میگه بیا باهم درست کنیم بیا باهم زندگی خوشگل درست کنیم من عاشق اینم ک زندگیت خوشگل بشه ب شرط این ک خودت بخوای بعد میبینی ک خدا چقدر بهت کمک میکنه تو خدای دونه های اناری مگه میشه منو ول کنی ب حال خودم خدایا همش لطف و رحمت خودته نصبت ب من واقعا ن پدر و مادر درستو حسابی دارم ن خودم آدم قویی هستم هیچ ولی تو زندگی یه جوری پشتم بودیییییی ک اصن ته مراممم و معرف خدایاااا چطور اخههه من چقدر از طرف مامانم ضعیفم چقدر آبرومو میخاد ببره ولی تو خیلی خوب برام جبران میکنید خیلی هوآم رو داریی خدااا ممنونم ازتتت
نمیتونم عزیزم من از کودکی تا حالا انقد تروما داشتم که الان نمیتونم.. درضمن تو خانوادم انقد مشکل هست که نمیتونم امیدداشته باشم😑مثلا من خودم۳۴سالمه مجردم۳تا خواهر مجرد بزرگتر از خودم دارم یکیشون یائسه شده خب وقتی من اونا رو میبینم ناخودآگاه ناامید میشم😶
مبی خدا خیلیییی بندهاشپ دوست داره خدا یه جوری باهات رفتار میکنه ک انکار تورو تنها داره تو این دنیا (واقعا راست میگههه() خدایا خوده واقعیت رو بهم این دنیا نشون بده نزار اون دنیا از شدت شرمندگی حالم بد شه خدایا نزار خجالت بکشم در برابرت و جلوی اهل بیت اینا عذابه خجالت و شرمندگی جلو خدا و اهل بیت خدایاااا کمکمون کن خجالت نکشیم