2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 5752 بازدید | 137 پست
آخ بمیرم برای اون دلت 💔ببخش که باعث شدم اشکات بریزه دخترم.

خدانکنه عزیزدلم.من قربون شما برم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه عزیزدلم.من قربون شما برم

عزیزم رفتم یکی از تاپیک‌هاتو خوندم. شما مجردی و ایشون هم مجرد. درسته؟ مطمئنی که دوطرفه نیست عشقتون؟ اگه آدم خوبیه و باجنبه‌س، شاید بد نباشه که متوجه عشق شما بشه. حالا متوجه عشق هم نه، متوجه بشه که نظر خوبی درباره‌ش داری.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عزیزم رفتم یکی از تاپیک‌هاتو خوندم. شما مجردی و ایشون هم مجرد. درسته؟ مطمئنی که دوطرفه نیست عشقتون؟ ...

سلام عذرمیخام دیشب حالم خوب نبود نت رو خاموش کردم.بله ماهر دومون مجردیم،اره مطمعنم یکطرفس وفقط من درعذابم

فک کنم از طرز حرف زدنم تا الان فهمیده باشه که بهش علاقه دارم بعیده ندونه، بچه نیس که متوجه نشه .من بخدا دیگه نمیدونم باید چیکارکنم همش من دارم تلاش میکنم.

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

تنهاتایپیکی ک تا الان خوندمو حس خوبی گرفتم هم از تاپیک وهم ازاستارتر 🌹😘

قربون شما. خوشحالم از شنیدنش 🥰

من هم از اسم کاربری شما خیلی حس خوبی گرفتم.

من الان همونجایی از داستان تو قرار دارم که دیگه دلم برای کسی نمیلرزه...

💔 خوب میشی عزیز دلم. بهترین آدم این دنیا میاد سر راهت. وقتی اومد، همهٔ وجودتو براش بذار گلم.

💔 خوب میشی عزیز دلم. بهترین آدم این دنیا میاد سر راهت. وقتی اومد، همهٔ وجودتو براش بذار گلم.

فدات شم من 

ادمای خوبی امدن اگه قبل اون یه نفر میومدن من قطعا ازشون خوشم میومد ولی دیدگاهم عوض شده و تعهد رو از دست دادم شما خیلی قوی هستین ایکاش مثل شما بودم 

من اگه تویه بهترین رابطه ام باشم الان....بوی اون که بیاد برمیگردم بخاطر همین نمیخوام خیانت کنم یه یکی دیکه اسیب بزنم ترجیح میدم تنها بمونم🤍✨

خیلی حس خوبی گرفتم از خودتون و تاپیکتون خداوند نوربتایونه به زندگیتون

فدات شم من ادمای خوبی امدن اگه قبل اون یه نفر میومدن من قطعا ازشون خوشم میومد ولی دیدگاهم عوض شده و ...

قربونت برم عزیزم. با نظر لطف نگاه کردی. ممنونم.

اتفاقا منم انقدر صبر کردم تا مطمئن شم وقتی برگشت، دیگه نمیرم سمتش. تا اینکه با همسرم آشنا شدم. شما هم هر وقت همچین آدمی اومد توی زندگیت، خودت متوجه میشی. یهو دلت قرص میشه. آرزو میکنم زودتر بیاد به زندگیت. دنیا حتما برای ماها که یه عشق پاک اما سوزناک رو تجربه کردیم، جبران میکنه.

در پناه خداوند  باشی ❤️

قربونت برم عزیزم. با نظر لطف نگاه کردی. ممنونم.اتفاقا منم انقدر صبر کردم تا مطمئن شم وقتی برگشت، دیگ ...

حق باشماست عزیزم خیلی ممنونم خیلی کمکم کرد تاپیکتون ارامش خاصی داشت ممنونم✨