2777
2789

من قبلا کبدم انزیماش بالا بود ازمایش دادم گفت چیز خاصی نیست یکم دارو نوشت تموم شد..ولی الان علائم کبد چرب رو دارم و بخاطر لاغریم با اشتهای زیادی ک دارم ی خانمه گفت شاید تیروئیدت پرکار باشع بعضی وقتام احساس میکنم سمت قلبم رگاش یکم میگیره..الان بنظرتون شما ک پرستارین باید آزمایش چکاب بدم؟؟؟امروز یکی از دوستام گفت قلبم یکم تیر کشیده رفتم دکتر ۲تا از رگاش گرفته منم واقعا ترسیدم

کاربری آقا هستم ( گیانا دنیا خم ژیانه ژانه بو شارکه ی بهاری زووووور)

سلام ببخشید من اون شب خیلی ناراحت بودم ازت معذرت می خوام واقعا عصابم خیلی خورد بود

در اوج جوانی پیر شدم،،،،مادر نشده مادر شدم،،،،شده کارم هر روز پانسمان زخم،،،، اما با زخم دلم باز مانده چه کنم؟

دارم دق میکنم الان دیدم کردستان زیبا تاپیک خدافظی زده اشکم دراومد چجوری باید بهش بگم برگرده شما میدونین چطوری ؟؟؟تاپیکاشو قفل زده 

در اوج جوانی پیر شدم،،،،مادر نشده مادر شدم،،،،شده کارم هر روز پانسمان زخم،،،، اما با زخم دلم باز مانده چه کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر تیر کشیدن قلبی که نمیشه گفت گرفتگی رگه این علائم وقتی استرس داشته باشی هم اتفاق میفته ولی در رابطه با کاهش وزن با وجود اشتهای زیاد احتمال زیاد مشکل از تیرویید هست که هر لحظه میتونین برین ازمایشگاه ازمایش تیرویید بدین اگه ازمایشگاه خصوصی برین همون روزم جوابشو میدن ،،،،لازمم نیست ناشتا باشین

سلام ببخشید من اون شب خیلی ناراحت بودم ازت معذرت می خوام واقعا عصابم خیلی خورد بود

اشکال نداره فدای سرت

من اگه خاستم ب شوخی چیزی بگم صرفا بخاطر خنده شما بود وگرنه من هیچ وقت قصد جسارت ب ی خانمی رو اصلا ندارم

دارم دق میکنم الان دیدم کردستان زیبا تاپیک خدافظی زده اشکم دراومد چجوری باید بهش بگم برگرده شما میدو ...

والا منم رفتم همه رو تگ کرده بود بجز من چون بهش گفتین ک من بهتون فوش دادم..اگ تگ میکرد نمیزاشتم بره...ولی بر میگرده

هر تیر کشیدن قلبی که نمیشه گفت گرفتگی رگه این علائم وقتی استرس داشته باشی هم اتفاق میفته ولی در رابط ...

خاستم کلا چکاب بدم اصلا لازمه ۲۷سالمه هنوز ی ازمایش ندادم

خاستم کلا چکاب بدم اصلا لازمه ۲۷سالمه هنوز ی ازمایش ندادم

اره یه چکاب کلی بدی بهتره،حالا ایلام نمیدونم ازمایشگاهاش چطوری ولی کرمانشاه ازمایشگاه مرکزیش خیلی مجهز و دقیقه هزینم با دفترچه خیلی کم میگیرن اگه راهت اینجا بیفته

اشکال نداره فدای سرت من اگه خاستم ب شوخی چیزی بگم صرفا بخاطر خنده شما بود وگرنه من هیچ وقت قصد جسار ...

بخدا شرمندتم من جور دیگه ای برداشت کردم از حرفتون برای همین عصابم خورد شد

اره یه چکاب کلی بدی بهتره،حالا ایلام نمیدونم ازمایشگاهاش چطوری ولی کرمانشاه ازمایشگاه مرکزیش خیلی مج ...

بیمه تامین  اجتماعی دارم

واسع آزمایش باید ناشتا باشی من تا بیام اونجا۲ساعت راهه برم ظهر میشه 😅

کوره دی هرچگ بیو چاره چس