2777
2789
عنوان

لطفا هر خانمی داخل سایت پرستاره ی لحظه تشریف بیاره🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 145 پست
من کلا بارون و جای سرسبز دوست داشتم ی رفیق داشتم گفت بیا ی دختر بهت بدیم بعدش بآید برنج بکار واسع خ ...

ای جاان 

خب همونجا ازدواج کن ولی بیا شمال زندگی کن 

آخه فرهنگا اینقدر فرق داره ک اذیت میشید با رسمای اینجا🤦‍♀️

شما نمیدونی برنج کاشتن چ سخته که قبول نکن 😅😅😅

برا رقص مارو دعوت نمیکنن؟😜 فقط تماشا چی میشینیم ی گوشه😆

ای جاان  خب همونجا ازدواج کن ولی بیا شمال زندگی کن  آخه فرهنگا اینقدر فرق داره ک اذیت می ...

فرهنگا ک فرق داره بله ولی رسم اونجا چجوریه؟؟؟

من دوسدارم واسع پدرزنم برنج بکارم پاهامو بدم بالا تمام زمینای علی آبادو برنج بکارم😅زنمم از دور داد برنه بگه اقا عرفی بسه دیگه باد تورو ببره بیا چاییت سرد شد منم عین موشک بدوم سمتش😅دعوت بشی باید برقصی بلدی مگه رقصایی عربی یجور خاسیه باید فقط رو ویبره باشی

کاربری آقا هستم ( گیانا دنیا خم ژیانه ژانه بو شارکه ی بهاری زووووور)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگا ک فرق داره بله ولی رسم اونجا چجوریه؟؟؟ من دوسدارم واسع پدرزنم برنج بکارم پاهامو بدم بالا تما ...

حالا یجوری پرسیدی انگار دختر مجرد تو دست و بال دارم 😅

البته زن شمالی بُرد کردی چون کدبانو زیبا و البته جهازشونم میارن 😅 

پدرزنت برنج کارش تموم شد یکم میفروشه بقیه میده ب پسرا و باجناقات 😅 اونوقت یکم هم شاید ب شما بده .

اونوقت میگی هعی برا ی بارون و جنگل دست و پاهام خشک و گلی کردم اینم دستمزد🥲

به عروس بگو برات نیمرو بزنه کنار چایی ذغالی😁

والله رقص عربی بلد نیستم شما کردی برقص من دست میزنم ☺️☺️👏👏

حالا یجوری پرسیدی انگار دختر مجرد تو دست و بال دارم 😅 البته زن شمالی بُرد کردی چون کدبانو زیبا و ا ...

خلاصه ی دختر برامون پیدا کن

شمالیا خوبن و آدمای شادی هستند و خوشگل و مهربون

من جهازم نمیخام فقط پیدا بشه 😅

خب ی دختری معرفی کن زیاد پسر و دختر نداشته باشع اینجوری پول کارگرام من باید بدم🤷‍♂️

نیمرو ندوس...چایی خالیم باشع ولی پیش کسی ک دوسش داری باشه بهترین مزه رو میده 

اخه کوردی پلی بشه آدم نمیتونی نرقصه یدفع میبینی داری میرقصی😅

حالا یجوری پرسیدی انگار دختر مجرد تو دست و بال دارم 😅 البته زن شمالی بُرد کردی چون کدبانو زیبا و ا ...

خاهر بزرگم شوهر کرده زمین داشتن برنج کاشتن بعد ب من زنگ زد ک عرفان ی  روز مونده ببا کمکمون منم کار داشتم گفتم نمیام بعد ب مادرم زنگ زد و گریه کرد خلاصه منم رفتم صبح رفتم سر زمین دیدم اصلا ی مشتم ازش درو نشده🤷‍♂️فهمیدم چ کلاهی سرم رفته زمینش خیلی بود بخدا قسم ساعت۷صبح رفتم تا۱۲رفتم ناهار خوردم ۲برگشتم تا ۸ تکو تنها ی هفته کارم این بود ولی بخاهرم گفتم برگشتم ناهار چایی و قلیون آماده باشع😅ی روز بهم گفت بیا برگرد خودتو زیاد خسته نکن گفتم وام کن وسط مازندرانم کجا بیام ...بخدا ی بوی عطری میداد رو برنجا خابیدم ی کیفی میداد..اخرش ک تموم شد ی گونی بهمون دادن من فقط اب برنجشو خوردم😅

خلاصه ی دختر برامون پیدا کن شمالیا خوبن و آدمای شادی هستند و خوشگل و مهربون من جهازم نمیخام فقط پی ...

کاش ب همین قشنگی و زیبایی ک شما میگی بود 🫠🫠

کردها هم خیلی خوب وشاد و زحمت کش و مهربونن مخصوصا با اون لباسشون 😍 

باشه نون پنیر بخور و چایی 😅آره چایی خالی هم می‌چسبه کنارش😇

اهنگ کردی و اهنگ شمالی دیگه یچی دیگه هستن.

چقدر اینجا اهنگ کردی پلی میشه

فکر کردم خودمم فقط 😅

البته شما شاد بزن برقص 👏👏👏

خاهر بزرگم شوهر کرده زمین داشتن برنج کاشتن بعد ب من زنگ زد ک عرفان ی  روز مونده ببا کمکمون منم ...

ای جااان پس حرفه ای هستی 

بابا یدونه ایییی

پسرای اینجا بلد نیستن ازین کارا 

👏👏👏👏

برنج نمیخوری؟ فقط آب برنج؟ 

چ باکلاس 

خیلی هم عالی پر قدرت بمونی 

کاش ب همین قشنگی و زیبایی ک شما میگی بود 🫠🫠 کردها هم خیلی خوب وشاد و زحمت کش و مهربونن مخصوصا ...

همه جای ایران لباسشون فرهنگشون قشنگه

آهنگای شمالیم شاده انصافا لباس خانماشون دیدم یجوری شبیه زنای بختیاریه ی کت قرمز میپوشنو ی دامن

اینقور دوست دارم زن بگیرم😐همه فرار میکنن ازش ولی من دوست دارم🤷‍♂️

ببخشید شما دقیقا کجای شمال ب این بزرگی هستین؟

ای جااان پس حرفه ای هستی  بابا یدونه ایییی پسرای اینجا بلد نیستن ازین کارا  👏👏👏👏 ب ...

خجالتم ندین😅

بخدا اولین بارمم بود ولی خودم با دست درو کردم کول کردم بردم وسط پهنش کردم حیلیم سنگینه

کلا دوسدارم کشاورزی دامداری باغداری برنج کاری خستگی ناپذیرم😅

نمیدونم شاید مادرم بلد نیست قشنگ درستش کنه ولی هربار درست میکنه اینقدر آب یرنجو میخورم دیگا سیر میشم😅عین این ندید بدیدا میمونم🤣

همه جای ایران لباسشون فرهنگشون قشنگه آهنگای شمالیم شاده انصافا لباس خانماشون دیدم یجوری شبیه زنای ب ...

احتمالا گیلان رفتی شما اینجور جذب شدی 

مازندران عادی لباس میپوشن خیلیییی ب ندرت تو مراسمی جشنواره ای بپوشن.

کرد ها اصالت حفظ کردن بیشتر اهمیت میدن حتی عروسی هاشون میپوشن. 

خجالتم ندین😅 بخدا اولین بارمم بود ولی خودم با دست درو کردم کول کردم بردم وسط پهنش کردم حیلیم سنگین ...

اخه تنها اولین بار من ب شخصه تعظیم میکنم 🫡

همسر دوستم تنها مردی هست میبینم از ۴ صبح تا ۸ شب موقع برنج کار میکنه..

کلا مگه برنج نمی‌خورید ک میگی بلد نیس بنده خدا 😅

شما آبکش میکنن حتما زودی میری آب برنج میخوری خخخ برا پوست و مو خوبه آفرین 

احتمالا گیلان رفتی شما اینجور جذب شدی  مازندران عادی لباس میپوشن خیلیییی ب ندرت تو مراسمی جشنو ...

نرفتم ولی میدونم از کلیپ ها و مستندهای ک پخش میشه 

ما عروسیامون لباس کوردیه ب ندرت کسی لباس کوردی نمیپوشه

شمال شهر پرتقاااال🤣خوشبحالتون بخدا

نرفتم ولی میدونم از کلیپ ها و مستندهای ک پخش میشه  ما عروسیامون لباس کوردیه ب ندرت کسی لباس کو ...

اها میگم تو مستند آره برا فیلمبرداری میپوشن.

پیش شما خیلی عادی و طبیعی میپوشن لباس محلی رو.

پرتقال بفرستم؟😅

اخه تنها اولین بار من ب شخصه تعظیم میکنم 🫡 همسر دوستم تنها مردی هست میبینم از ۴ صبح تا ۸ شب موقع ب ...

تاج سرین شما🙏🙏🙏

کلا از بچگی کار کردم از کار کشته شدم یعنی خسته نمیشم اصلا

برنج میتوریم ولی هندی فقط...نمیدونم شاید مادرم یلد نیست برنج عنبربو رو درست کنه ولی خاهرم یلده لامصب ..برنج درست میکنیم روغن حیوانی میریزیم روش ی بوی عطری میده ب غذا بعد خاهرم میگه بو میده🤣میگم نخور مجبور ک نیستی

سر در نمیارم از آشپزی فقط ی دیگ برام آب بدنج میذارم میخورمش

اها میگم تو مستند آره برا فیلمبرداری میپوشن. پیش شما خیلی عادی و طبیعی میپوشن لباس محلی رو. پرتقال ...

ی شعر کوردی هس ک میگه

اناری اومده از طرف دوستم(عشقم)

میگم یخورمش با پوستش

در این حد چیزی ک از طرف یار باشع خوشمزس

پس شماهم اگه زحمتی نیست پرتقال رو بفرستین 

منم نان برنجی میدم بهتون😅